Стало відомо, як Таїсія Сватко стала бек-вокалісткою Олега Винника: співачці відкрив шлях впливовий чоловік

Таїсія Сватко приховує будь-які подробиці особистого життя та ім'я свого обранця. Але стало відомо, хто допоміг артистці створити кар'єру та отримати шалену популярність в українському шоу-бізнесі.

Миловидна білявка та справжня українська красуня Таїсія Сватко стала доволі популярною та обговорюваною артисткою шоу-бізнесу. Але не просто так співачка зробила своє ім’я публічним та впізнаваним. Багато років Тая гастролювала з розбивачем жіночих сердець та головним вовком країни — Олегом Винником.

Стало відомо, хто з впливових чоловіків зробив Таюне зіркою
Стало відомо, хто з впливових чоловіків зробив Таюне зіркою

Виконавиця була бек-вокалісткою співака та акомпанувала своїм чистим, дзвінким голосом ліричні треки Олега. Згодом Сватко відчула, що сповнена амбіцій та вже втомилася бути на другому плані, й захищати тил іншого артиста. Саме тоді знаменитість вирішила піти у вільне плавання і створила псевдонім TAUNE.

Хто зробив відомою Таїсію Сватко?

Особисте життя артистів ніколи не залишається без уваги. Пильний фанат завжди слідкує за кожним кроком знаменитостей та намагається вивернути навиворіт усе потаємне. Але Таїсія діє як справжній агент 007 та старанно приховує своє приватне життя. Але як би ретельно зірки не ховали свої секрети, дещо не вдасться приховати за будь-яких обставин. Як то кажуть, якщо секрет знає понад 1 людини — це вже не секрет.

Олег Винник і Таюне таємно одружилися
Олег Винник і Таюне таємно одружилися

ЗМІ давно подейкують про роман між Винником та Сватко, оскільки знаменитості не розлучаються один з одним майже ніколи: на сцені, за лаштунками, у подорожах та на відпочинку, зірки завжди разом. Ба більше, пліткують, що між артистами не просто службовий роман, а що Таюне давно являється законною дружиною головного вовка країни. Навіть якщо в пошуку Google ввести “Таюне”, результати одразу видають інформацію, що чоловік співачки — Винник Олег Анатолійович.

Проте самі артисти й досі офіційно не підтвердили, що мають стосунки та одружені, але й не спростували їх.

Нагадаємо, що Таїсія Сватко у січні відсвяткувала 48-річчя, але варто помітити, що співачка зовсім не виглядає на свій вік.

Схожі статті