Надя Дорофєєва показала, як на неї дивляться інші чоловіки: Кацурін ревнує обраницю, а Дантес кусає лікті

Українська красуня та співачка Надя Дорофєєва завжди користувалася популярністю у чоловічої половини. Новий обранець, Міша Кацурін, який відбив виконавицю у свого друга Дантеса, приревнував кохану до іншого чоловіка та відверто поділився цим з фанатами.

Вже не перший місяць український глядач пильно слідкує за розвитком подій у любовному чотирикутнику: Дантес і Дорофєєва, Міша і Даша Кацуріни. Про своє розлучення Надя та Володимир повідомили публіці ще навесні.
Прихильники зіркової пари були розчаровані рішенням артистів, оскільки до цього нічого не передбачало, що в родині зірок може бути щось не так. Подружжя повідомило, що все ще кохають один одного, але вже не як чоловік та дружина, а як друзі, тому буде доцільно у такій ситуації просто розлучитися.

Надя Дорофєєва поділилася з фанати тим, що новий обранець її ревнує
Надя Дорофєєва поділилася з фанати тим, що новий обранець її ревнує

Але довго на самоті Дорофєєва не залишалася. Влітку стало відомо, що співачка пірнула у вир нових стосунків з другом сім’ї, Мішею Кацуріним. Новий обранець знаменитості розлучився зі своєю дружиною майже водночас з Надею. Прихильники припускають, що симпатизували один одному молоді ще давно, оскільки занадто швидко між ними закрутився роман.

Новим обранцем співачки Наді Дорофєєвої став друг сім'ї, Міша Кацурін
Новим обранцем співачки Наді Дорофєєвої став друг сім’ї, Міша Кацурін

Виконавиця не стала приховувати новий етап свого особистого життя та відверто ділиться з шанувальниками тим, як проводить час з коханим. Пара живе разом та ділить домашній побут, як справжня сім’я, хоч і термін їх стосунків доволі невеликий. Нещодавно Дорофєєва виклала архівну світлину зі старого телешоу “Американський шанс”, де брала участь ще юною дівчиною

“По-перше, мені тут 17. По-друге, вже видно, що я — ікона стилю. По-третє, Денніс Родман палить на мої сідниці”, — підписала фото співачка.
“Якого х**а Денніс Родман палить на з*д моєї малої?”, — жартівливо відповів Кацурін у себе в сторіс.

Надя Дорофєєва показала, як на неї дивляться інші чоловіки
Надя Дорофєєва показала, як на неї дивляться інші чоловіки

У Михайла з екс-дружиною Дашею є двоє спільних дітей. Вихованням малюків колишнє подружжя займається по черзі, а Наді вдалося швидко подружитися з дітьми свого коханого, тому зараз вони проводять багато часу разом.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва с 2010 по 2020 рік була солісткою гурту “Врємя і Стєкло”.

Схожі статті