Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко, який з’їхав від неї на дачу: троє дітей і 50 років шлюбу нічого не варті?

Знаменита українська виконавиця Ніна Матвієнко може похизуватися довгим щасливим життям зі своїм благовірним, але навіть ідеальні шлюби не бувають безхмарними.

Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар так само, як і зірка присвятив своє життя мистецтву. І варто відмітити, що хоча цей союз протривав 50 років, в ньому ставалося безліч криз, проблем та перепон, через які доводилося проходити.

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко

Неодноразово Ніна Митрофанівна зізнавалася, що на життєвому шляху в них із чоловіком не все було добре. Він мало заробляв, зраджував та забував про сімейні свята. В одному з інтерв’ю Ніна Митрофанівна розповіла, що до якогось періоду пробачала невірність обранця, адже й сама відчувала захоплення іншими чоловіками.

Врешті-решт, проблема набула такого масштабу, що зірка прийняла рішення поставити чоловіка перед фактом: або невірності приходить кінець, або вони завершують свій шлюб. Петро Гончар обрав свою дружину.

Але навіть на 50-у річницю їхнього шлюбу Ніна Митрофанівна засмутила своїх фанатів новиною про те, що чоловік забув її привітати. А згодом взагалі стало відомо, що художник переїхав на дачу. Пара розсталася, але неофіційно, на час. Дочка Ніни Матвієнко Антоніна заявила, що не проти такого стану справ, якщо її батько захотів спробувати на смак самітницький образ життя.

Також вплинула відсутність спокою у будинку Ніни Митрофанівни, адже після того, як їхня дочка Тоня вийшла заміж за Арсена Мірзояна, привела чоловіка у будинок матері, а також народила від нього дочку. Тож Петро та Ніна проживали разом зі своєю дочкою, зятем і двома онучками.

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко

Варто відмітити, що не дивлячись на чесність Ніна Митрофанівни з публікою, родина майже ніколи не потрапляла у жодні скандали, і користується великою шаною серед суспільства.

Схожі статті