Дружина Олексія Арестовича розповіла про наміри чоловіка: “Він сказав, що буде наступним президентом”

Олексій Арестович останнім часом став дуже популярною особистістю і не тільки політичною, а ще й як кандидат у президенти. Він сам себе так позиціонує, тому вірити цьому чи ні, вибір кожного.

Нещодавно дружина Арестовича з’явилася на інтерв’ю в Анни Орлицької та відповідала на різні запитання щодо колишніх дружин Арестовича, дітей, стосунків всередині родини та про чоловіка, як про політичного діяча.

Дружина Арестовича розповіла про президентські наміри чоловіка
Дружина Арестовича розповіла про президентські наміри чоловіка

Звісно, як дружина Анастасія цілком впевнена у своєму обранці й вірить його словам. Але все ж таки велику частину населення країни, він вже встиг розчарувати, бо з самого початку, Арестович позиціонував себе як людину, якій можна довіряти та чиї прогнози збуваються зі стовідсотковою точністю.

Але згодом Олексій почав себе дуже зухвало поводити й своїми фразами принижувати народ України. Річ в тому, що у нього такий тип особистості – демонстративний. Тобто людині постійно необхідно бути вище за когось та бути у центрі уваги. Тому Олексій так себе й поводить.

Тож, в інтерв’ю Анастасія заявила, що її чоловік збирається обійняти посаду президента після закінчення строку Зеленського. Тому вже потрохи він готує до цього українців. Настя пригадала слова чоловіка, коли він обіцяв, що буде президентом.

“Він сказав мені, що точно стане наступним президентом. І я йому вірю. Якщо мій чоловік щось обіцяє, він це обов’язково зробить” – розповіла дружина Арестовича.

Також, варто сказати, що коли сам Олексій був на інтерв’ю у Раміной, то він дуже некоректно висловився про українців. Раміна сказала Арестовичу, що багато людей вважають його зухвалим та з завищеною самооцінкою, на що отримала відповідь:

“Знаєте, мені настільки плювати на думку людей, що аж незручно”.

Арестович має намір стати президентом
Арестович має намір стати президентом

Але ведучу обурила така заява, тому що людина, яка не поважає думку свого народу – не може бути президентом. Проте Олексія це на дуже хвилює, тому його особистість стала так часто з’являтися на інформаційному просторі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.