“21 рік разом. Чекаю зустрічі”: Алла Пугачова зізналася, що сумує за коханим та показала розкішний букет

Алла Пугачова — ікона поп-музики ще з радянських часів. На творчості зірки виросло не одне покоління, а слова її пісень актуальні й сьогодні. Примадонна святкує зі своїм чоловіком, Максимом Галкіним, річницю стосунків. Дізнайтеся, скільки насправді років зіркове подружжя разом.

Безперечно, Алла Пугачова і Максим Галкін — найпопулярніша та найбільш обговорювана пара, ще з радянських часів. Особисте життя Примадонни було бурхливе та насичене. Тільки офіційно знаменитість світового рівня була одружена п’ять разів, а кількість цивільних шлюбів, коханців та кавалерів важко перерахувати.

Натовпи залицяльників завжди оточували Аллу, але вибагливе серце співачки обрало того, хто не підходив до пари зірки за жодними параметрами. В реальність їх кохання не вірив ніхто, колеги перешіптувалися за спинами, а близькі та друзі радили не витрачати марно час на тимчасовий роман.

Проте серцю не накажеш і сталося так, що Пугачова закохалася в чоловіка, молодшого за неї на 28 років. Як вже можна було здогадатися, мова йде про популярного ведучого та шоумена, Максима Галкіна. Оточення не мало надій, що цей союз може протриматися довго, але попри засудження та плітки, знаменитості одружилися та народили двох дітей.

Зіркова родина Пугачової
Зіркова родина Пугачової

Офіційно пара розписалася у 2011 році, але до цього вже давно жили разом. Сьогодні зіркове подружжя святкує річницю своїх стосунків, цим у своєму Інстаґрамі поділилася Алла.

“Сьогодні наше свято, коханий. 21 рік разом. Дякую за квіти, які ти прислав мені. Чекаю зустрічі. Приїжджай хоч на день”

, — написала під фото Пугачова.

Примадонна з двома дітьми зараз проживає в Ізраїлі, де зірка вже має громадянство. З росією артистка попрощалася, засудивши агресивний напад на Україну. Галкін поки не може возз’єднатися з Аллою, оскільки гастролює Європою з концертами, але запевняє кохану, що вже зовсім скоро приїде до неї.

Нагадаємо, Алла Пугачова, навесні цього року, відсвяткувала своє 73-річчя.

Схожі статті