36-річна Злата Огнєвіч змінила професію та відкрила косметологічний кабінет у себе вдома: “Зараз таке буде!”

Вірогідно, шоу-бізнес на даний час вже не користується популярністю та не приносить такого прибутку, тому зірки масово змінюють професії. Не оминула така доля і співачку Злату Огнєвіч, але лише на один вечір.

Чи не кожна жінка хоче зберегти свою молодість і красу якомога довше, тому ладна на будь-що, аби відмотати час назад. Сучасний світ має всі умови для того, щоб причепурити панянок. Злата Огнєвіч, наприклад, користується послугами професіоналів, але для мами стала фахівцем сама. Співачка нікому не довірила обличчя найріднішої людини, перетворивши власну кухню на кабінет косметолога.

Красуня Злата Огнєвіч змінила професію

В Інстаґрам-сторіз у своєму акаунті зірка показала, як дбайливо готується до процедури, яку буде проводити своїй неньці, Галині Василівні.
“Клієнтка” приїхала в гості до зіркової доні, щоб зробити пілінг в домашніх умовах, який холостячка зазвичай робить собі.

“Карочє, зараз таке буде!”

— із захватом повідомила співачка.

Дівчина дотримувалась усіх правил техніки безпеки, надягнувши нітрилові рукавички, адже до складу косметичного продукту входить агресивна кислота. Злата Огнєвіч, як донька хірурга, добре знайома з медичними звичаями:

“Гени така справа, що не спить ніколи!”

Співачка великим планом показала свій набір для процедури та детально розказала, як все буде проходити. Не забула нагадати і про зволожувальний крем, який обов’язково потрібно нанести потім та розпочала косметологічну магію.

Огнєвіч чаклує над мамою

Злата Огнєвіч поділилась, що вже не вперше робить маніпуляцію мамі та має відповідні навички. Не варто забувати і про те, що батько дівчини має медичну освіту.
Але співачка одразу звернула увагу підписників, що самостійно в домашніх умовах такі агресивні процедури краще не робити, а порадились зі спеціалістом.

Результат своєї праці зірка, на жаль, не показала, оскільки пілінг, за її словами, потребує тривалого витримки на шкірі. Без сумніву, що у такої майстрині своєї справи, як Злата Огнєвіч, все вийшло ідеально.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Злати Огнєвіч — Інна Леонідівна Бордюг.

Схожі статті