У Єгора Соболєва знайшлася донька не від Марічки Падалко: що відомо про дівчинку, якої немає на сімейних фото

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вже багато років перебуває у шлюбі з Народним депутатом Єгором Соболєвим та виховує трьох дітей. Але у зірки також є падчерка.

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко свого часу зійшлася з народним депутатом України Єгором Соболєвим. Зірка навіть не приховує того факту, що на момент їхньої зустрічі, майбутній чоловік був у стосунках з іншою жінкою.

У Єгора Соболєва знайшлася донька не від Марічки Падалко

Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв прокляв своїх батьків з росії
У Єгора Соболєва знайшлася донька не від Марічки Падалко

Втім, стосунки розвивалися настільки швидко та гармонійно, що знаменитість одразу зрозуміла, що не тільки стане щасливою у союзі з обранцем, але і зможе народити від нього дітей, яких вона неймовірно хотіла. Про роман ніхто з рідних телеведучої не знав, окрім бабусі, якій Марічка могла довіритися абсолютно в усьому.

Зараз сім’я виховує трьох дітей, але у Єгора Соболєва також є дочка від першого шлюбу, яка навіть за зовнішнюстю неймовірно схожа на політика. Дівчина веде не публічний образ життя, але на згадування про себе у в українських ЗМІ майже не реагує . Красуня виросла неймовірно вродливою та подає великі надії.

ЯкУ Єгора Соболєва знайшлася донька не від Марічки Падалко

З мачухою у Анастасії, здається, склалися хороші стосунки, і варто відмітити, що колишня Єгора свого часу навіть допомагала Марічці підготуватися до знайомства з батьками її екс-чоловіка.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Єгор припинив спілкуватися зі своїми батьками, які знаходяться в російській федерації і не повірили власному сину про те, що відбувається в Україні. Політик не приховує, що знав про майбутнє російське вторгнення, тому разом з Марічкою вони пройшли через надскладний період в стосунках, так як не могли спокійно спланувати евакуацію з Києва.

Схожі статті