З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу

Свого часу Дзідзьо та Ольга Цибульська активно підозрювали у стосунках. Не рятувало положення навіть той факт, що музикант був офіційно одруженим.

Дует Ольги Цибульської і Дзідзьо обидвом приніс неймовірну популярність та успіх на українській естраді. Втім, у кожної медалі є дві сторони. Окрім, шалених переглядів та підйому в шоу-бізнесі, на пару очікували плітки про їхній роман. Після поцілунку зірок на сцені, підозри аудиторії щодо їхніх стосунків лише посилилися.

І навіть той факт, що Михайло був одруженим з Ярославою Притулою ніяк не не посприяв вщуханню пліток.

З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Ольга Цибульська і Дзідзьо
З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Згодом у мережі з’явився кадр, на якому Ольга Цибульська та Дзідзьо постали разом з немовлям у пелюшках. Інформаційний простір буквально вибухнув від новини. Музиканта почали підозрювати. Нібито він є батьком дитини Ольги Нестора, який варто відмітити, дещо схожий на музиканта. Лише згодом з’ясувалося, що насправді хлопчик — копія своєї мами в дитинстві.

Що ж стосується фотографії, вона була зроблена під час похрещення дитинки. Михайло та Ольга стали хрещеними батьками хлопчику, тобто стали не тільки колегами, але й кумами. Згодом Ольга Цибульська заявила, що це мало начебто допомогти владнати скандал навколо їхнього сценічного роману, але і даний крок не допоміг, а лише підлив олії у вогонь.

Оля Цибульська більше не та спокусниця, яка зачарувала Дзідзьо
З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Врешті-решт, співак розлучився зі своєю дружиною Ярославою. Навіть під час цього процесу Ольгу активно звинувачували у тому, що вона стала причиною руйнування шлюбу. Втім, Ярослава та Михайло розійшлися, а Ольга Цибульська залишилася в стороні.

Згодом в мережі з’ясували, що співачка насправді заміжня за депутатом Сергієм Грисюком, а співак вже натякнув про те, що знаходиться у стосунках з абсолютно іншою жінкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.