Лідія Таран видала, від кого народила єдину доньку та показала прізвище Василини: батько – відомий чоловік

Відома українська телеведуча Лідія Таран майже від самого народження доньки, виховує дівчинку самостійно, без допомоги її батька, якого тривалий час не показувала, але прізвище Василини каже саме за себе.

14 років тому у Лідії з’явилась донька Василина, яку жінка дуже любить та намагається дати дівчинці все необхідне, тим більше, що зараз у неї підлітковий період, а як всі ми знаємо, діти у цьому віці дуже змінюються та починають поводити себе іноді дивно, іноді зухвало, а іноді взагалі не йдуть на контакт. На щастя Лідія не має таких проблем із донькою, тому що побудувала з нею досить гарні стосунки, адже вони одна в одної єдині, тому й довіра у їх стосунках на першому місці.

Лідія Таран оприлюднила прізвище батька Василини

Хоч Василина й росте без твердої батьківської руки, проте дівчинка не проблемна. Але звісно теплоти й піклування батька, не замінить ніхто. І найцікавіше те, що роман Таран з Доманським припав на народження доньки, а потім почали з’являтися спільні фотокартки. Та всі знають, що Андрій багатодітний батько і всі діти в нього від різних жінок.

Тож, у цей клуб покинутих жінок потрапила й Ліда, бо разом вони багато років не прожили, амбіційний Доманський на той час не хотів обтяжувати себе побутом та домашніми зобов’язаннями. Чоловікові хотілося більше простору, відпочинку, а діти й дружина віднімають цю можливість. Тому зустрівши іншу жінку, Андрій покинув Лідію та Василину.

Лідія Таран оприлюднила прізвище батька Василини

Очевидно, що Доманський є рідним батьком дівчинки, бо, по-перше, вона носить його прізвище, а по-друге, з кожним роком стає більше схожою на Андрія і менше на Ліду. Хоча, характер в неї певно мамин, бо Василина також дуже спокійна та судячи зі сторінки instagram, де і засвітилося прізвище Доманського, Василина не любить публічності, адже в її профілі лише 2 фотокартки.

Варто зазначити, що наразі маленька родина Таран живе у франції, де Василина вже навчається і поки що в Україну повертатися не планує, адже тут все ще небезпечно. Та цікаво, як зараз спілкуються дочка та зірковий батько.

Схожі статті