Звідки дійсно родом Тіна Кароль? Співачка українська, але народилася далеко за кордоном і має інше ім’я

Хто за походженням співачка Тіна Кароль? Багатьох шанувальників цікавить це питання, оскільки раніше виконавиця мала інше ім'я і було незрозуміло, звідки родом артистка. Де народилася українська поп-діва та чому змінила ім'я у документах?

Героїня сьогоднішнього матеріалу, Тіна Кароль, вважається народною артисткою України. Її творчість полюбляють мільйони українських телеглядачів, а рядки її пісень знають напам’ять. Але мало хто знає, що насправді артистка народилася не тут. Прихильники пам’ятають, що зірка виросла на західній Україні, в місті Івано-Франківськ. Але на світ співачка з’явилася зовсім в іншому місті та, навіть, країні.

Тіна Кароль розповіла, хто вона за національністю
Тіна Кароль розповіла, хто вона за національністю

Де народилася Тіна Кароль?

На світ Тіна з’явилась у глибинці країни, якої сьогодні став цуратися весь світ, після початку агресивного нападу на Україну та жорстоких вбивств мирного населення. Від народження знаменитість мала інше ім’я — Ліберман Тетяна Григорівна. Сім’я Кароль не змогла довго жити у депресивному селищі, без жодних перспектив на щасливе майбутнє, тому родина стрімко переїхала в Івано-Франківськ.

Зірка зізнавалася, що відчуває образу, якщо люди вважають її росіянкою. Вона завжди була щирою українкою і місце народження не грає ніякої ролі до того, яке місце ти вважаєш Батьківщиною.

Подейкують, що Тіна змінила ім’я у документах саме через те, що хотіла повністю відректися від всього, що пов’язано з країною, де вона народилася. Офіційно Тіною Кароль виконавиця стала вже після смерті свого чоловіка, Євгена Огіра.

Хто за походженням Тіна Кароль? Українська співачка, родом не звідси
Хто за походженням Тіна Кароль? Українська співачка, родом не звідси

Зірка важко переживала втрату коханого та багато років не заводила нових стосунків. Але час плине, життя продовжується і навіть таке горе, як смерть близької людини, починає сприйматися по іншому. Сьогодні поп-діва зізнається, що не збирається носити статус вдови до кінця життя, вона молода і хоче знов пізнати просте, жіноче щастя. Фанати подейкують, що у житті Кароль з’явився чоловік, оскільки співачка просто світиться від щастя та регулярно натякає, що сповнена почуттів, та прагне обіймів.

Нагадаємо, що Тіна Кароль була суддею дев’ятого сезону вокального шоу “Голос Країни”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.