Пам’ятаєте хлопчика з етикетки згущенки? Подивіться, яким він виріс – відмітив своє 50-річчя

Стало відомо, ким являється хлопчик з етикетки банки згущеного молока. Малюк вже дорослий чоловік, який відсвяткував 50-річчя та поділився, як став обличчям смаколика, який до вподоби дітям і дорослим.

Майже у кожної господині у засіках можна знайти баночку згущенки, яку так полюбляють не тільки діти, а й дорослі. Без сумнівів, абсолютно кожен, хоча б один раз у своєму житті, бачив легендарну банку згущеного молока та маленького, білявого хлопчину на етикетці, який ложкою смакує ласощі. Багатьох цікавило, ким був цей малюк та що про нього відомо сьогодні?

Стало відомо, ким являється хлопчик з етикетки згущеного молока
Стало відомо, ким являється хлопчик з етикетки згущеного молока

Цього білокурого хлопчину насправді звати Олександром Бабічем. Зараз він працює екскурсоводом, істориком та пов’язав своє життя з краєзнавством. Саша народився у Первомайську, невеличкому містечку Миколаївської області. Саме там знаходиться молочноконсервний завод, у будівництві якого брав участь рідний дідусь Олександра та обіймав посаду заступника директора. Батько хлопчика так присвятив життя роботі на цьому заводі, тож не дивно, що Олександр також залишив свій відбиток в історії фабрики ласощів.

Хлопчик з етикетки відсвяткував своє 50-річчя
Хлопчик з етикетки відсвяткував своє 50-річчя

Нещодавно малюка з етикетки знайшли в Одесі, але звісно, він вже давно не маленька дитина, а дорослий чоловік, який не так давно розміняв п’ятий десяток. Саша поділився історією, як його зображення  потрапило на банку з молоком та проставило до кінця життя. Близько 45 років тому, дідусь історика знайшов художника, який намалює портрет онука таким чином, щоб його можна було помістити на етикетку.

“Давно я мріяв зробити цю фотографію. Я стою під маленьким собою. Це завод, який будував мій дідусь, тут працював мій батько, і пам’ятник згущенці, на етикетці якої майже 45 років красується моя дитяча мордашка. Так, за ці роки я сильно змінився”, — написав Бабіч у своєму фейсбуці.

Давно хотел сделать этот снимок: Я стою под маленьким Я. Завод, который строил мой дед, на котором работал мой отец, и…

Опубликовано Aleksander Babich Суббота, 27 апреля 2019 г.

Нагадаємо, що згущене молоко виготовляють зі свіжого, коров’ячого молока з додаванням цукру, а згадують до звичної нам консистенції за допомогою температурних перепадів та спеціального вакуумного апарату.

Схожі статті