Олега Винника не впізнають фанати: повелитель вовчиць став сивим, бородатим і ховає обличчя за окулярами

Знаменитий український виконавець Олег Винник покинув територію України досить давно, і досі не з'являється перед своїми фанатами на Батьківщині. Що відбувається?

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зізнався, що вимушений скасувати свої концерти через стан здоров’я. Мовляв, він фізично не здатний виступати перед публікою. А вже після вторгнення шанувальники почали підозрювати, що насправді артист не знаходиться на території України і звинувачували його у втечі до Європи.

Врешті-решт, його адвокат вийшла на зв’язок та пояснила журналістам, що повелитель вовчиць дійсно знаходиться в Німеччині, але не через війну, а через свою хворобу. Мовляв, проходить лікування, а про недугу повідомляв ще до війни.

Олега Винника не впізнають фанати

Втім, зірка активно дає концерти в Європі, дохід з яких використовує для придбання автомобілей на фронт. Не так давно чоловік Оксани Білозір Роман публікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook кадри зі співаком, який виглядав зовсім не так, яким його звикли бачити фанати.

Винник із авто свого благодійного фонду
Олега Винника не впізнають фанати

Зокрема можна помітити, що співак втратив свій яскравий блонд і посивів, а на його обличчі з’явилася борода. Також Олег робить усе можливе, щоб його не впізнавали на вулицях, тому ховається за головними уборами та окулярами.

Благодійний фонд Винника
Благодійний фонд Винника

Подейкують, що разом з виконавцем до Німеччини і його таємна дружина Таюне. Жінка вже багато місяців нічого не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і так само як співак, лише інколи вітає своїх фанатів з святами. Ніяких коментарів після російського вторгнення бек-вокалістка не давала, і ні в яких заходах на території України під війни участі, на жаль, не брала. Що може вказувати на те, що чутки про шлюб з Олегом відповідають дійсності, адже в артиста є фонд, і це пояснювало б поведінку Таїсії.

Схожі статті