|
16.11.2022 20:58

Олега Винника не впізнають фанати: повелитель вовчиць став сивим, бородатим і ховає обличчя за окулярами

Знаменитий український виконавець Олег Винник покинув територію України досить давно, і досі не з'являється перед своїми фанатами на Батьківщині. Що відбувається?

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зізнався, що вимушений скасувати свої концерти через стан здоров’я. Мовляв, він фізично не здатний виступати перед публікою. А вже після вторгнення шанувальники почали підозрювати, що насправді артист не знаходиться на території України і звинувачували його у втечі до Європи.

Врешті-решт, його адвокат вийшла на зв’язок та пояснила журналістам, що повелитель вовчиць дійсно знаходиться в Німеччині, але не через війну, а через свою хворобу. Мовляв, проходить лікування, а про недугу повідомляв ще до війни.

Олега Винника не впізнають фанати

Втім, зірка активно дає концерти в Європі, дохід з яких використовує для придбання автомобілей на фронт. Не так давно чоловік Оксани Білозір Роман публікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook кадри зі співаком, який виглядав зовсім не так, яким його звикли бачити фанати.

Олега Винника не впізнають фанати

Зокрема можна помітити, що співак втратив свій яскравий блонд і посивів, а на його обличчі з’явилася борода. Також Олег робить усе можливе, щоб його не впізнавали на вулицях, тому ховається за головними уборами та окулярами.

Благодійний фонд Винника

Подейкують, що разом з виконавцем до Німеччини і його таємна дружина Таюне. Жінка вже багато місяців нічого не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і так само як співак, лише інколи вітає своїх фанатів з святами. Ніяких коментарів після російського вторгнення бек-вокалістка не давала, і ні в яких заходах на території України під війни участі, на жаль, не брала. Що може вказувати на те, що чутки про шлюб з Олегом відповідають дійсності, адже в артиста є фонд, і це пояснювало б поведінку Таїсії.