“Допомагаю”: Потап розповів, як працює з Каменських та на скільки відсотків впливає на творчість коханої

Потап відомий український продюсер та виконавець, який вже досить багато років є ще й чоловіком Насті Каменських, тому розповів, як змінився процес роботи з дружиною, як з артисткою.

Раніше, Настю та Потапа пов’язували лише робочі стосунки, адже у них був спільний дует, який так і називався. Й багато років їх хіти підривали всі музичні чарти та виходили у топ прослуховування. Адже їх пісні були легкі для сприйняття і в жодному разі не навантажували слухачів, а навпаки могли розслабити та дуже гарно вбивались у пам’ять. Тому багато років поспіль люди просто вулиці ходили й наспівували їх пісні.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Потап розсекретив автора пісень Каменських

Певно кожна дитина знала цих виконавців і любила усім серцем, до того ж кліпи цього дуету також були дуже яскравими та завжди мали якийсь цікавий сюжет, що хотілося передивлятися і підтанцьовувати разом з виконавцями. Та варто сказати, що не всі з 32-х пісень мали лише розважальний сенс. Деякі дійсно несли в собі серйозні теми, варто було лише замислитись з цього приводу та відшукати посил тексту.

Так, через деякий час існування гурту, Насті захотілося стати сольною виконавицею, тому вона довго розмовляла з Потапом, як з продюсером і в якийсь момент він погодився з її аргументами та стався розпад дуету та поява двох самостійних артистів ПТП та NK. Олексій продовжував продюсувати Каменських та й до сьогоднішнього дня допомагає їй у творчості.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Потап розсекретив автора пісень Каменських

У 2019 році Потапенко та Настя стали дружиною та чоловіком і здавалося, що це повинно якось повпливати на їх співпрацю, або взагалі заважати. Проте в плані кохання і в плані роботи вони команда. Та в одному з інтерв’ю зі Славою Дьоміним, Потапенко відповів на питання щодо допомоги Насті у її творчості.

“Чи допомагаєш ти Насті у творчості?” – “Звісно допомагаю, ми разом пишемо, іноді вона, звісно пише сама, але в основному так, разом. Мій стиль – це хіти” – відповів Потап.

Також додав, що його тінь дуже помітна у піснях NK, Дорофєєвої та Позитива, тому він намагається давати більше волі думкам своїх підопічних, щоб трохи відтінити свій вплив на творчість.

Схожі статті