Наступають на п’яти: Як виглядають та чим займаються діти багатодітного батька Олега Скрипки

Легендарний український співак Олег Скрипка має чотирьох дітей та загалом не дуже полюбляє говорити про особисте життя, дружину та дітей, але оскільки малеча вже почала займатися творчістю, то Олег відкрив завісу своєї родини.

В реальному житті Скрипка зовсім не рокер, а люблячий батько та чоловік, в його родині аж четверо дітей і майже всі хочуть продовжити зірковий шлях свого батька, тому Олег не забороняє, а навпаки підштовхує та допомагає дітям спробувати себе на сцені та вирішити, подобається їм це дійсно, чи тільки по телевізору.

Олег Скрипка з сином Устином
Олег Скрипка з сином Устимом

Родина Олега налічує двох хлопчиків та двох дівчат, все як у казці, і деякі з них вже вирішили, ким хочуть стати по життю. Наприклад, молодший син Олега Устим вже вирішив, що він точно стане співаком і рік тому навіть спробував себе на сцені. Під надійним крилом свого батька на той момент 13-річний Устим захотів виступити сольно, адже вже вміє грати на кількох музичних інструментах та навіть веде свій музичний блог на YouTube, де співає та читає реп. Та навіть виступав з батьком у Львові та Одесі й на “Вечорницях”, які влаштовував Скрипка. А також хлопець вже майже повністю написав альбом.

Олег Скрипка з синами
Олег Скрипка з синами

А от старший син Роман, якому нині 16, грає на клавішах та цікавиться історією. І також один раз допомагав батькові на сцені, грав на синтезаторі. Проте, Рому музична діяльність не так сильно манить, як Устима.

Щодо дівчаток, то 11-річна Олеся пише казки та твори, за допомогою мами Наталі, яка й сама мріяла займатися цим. А наймолодша 9-річна Зоряна ще не визначилась, чим саме хоче займатися. Тож, Скрипка називає свою родину “Будинок культури” та дуже радіє, що діти виростають дуже творчими та вихованими.

Олег Скрипка з доньками
Олег Скрипка з доньками

Але, на жаль, Олег не так багато часу проводить з дітьми, але малеча дуже полюбляє, коли батько забирає їх зі школи, гуляє, слухає з ними їх улюблену музику, розмовляє та шуткує. Проте зараз зустрічі з родиною стали ще більшою рідкістю, тому що Олег нині їздить по країнах Європи з благодійними концертами та збирає кошти на ЗСУ та благодійність.

Схожі статті