Обох кохає, а завжди поруч один: як виглядає чоловік Людмили Барбір та чим він кращий за Сенічкіна

Одну з улюблених ведучих "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір вважають дуже ефектною та вродливою жінкою та глядачі дуже люблять сватати щоразу Люду з колегою по студії Русланом Сенічкіним. Але жінка має чоловіка та сина, про яких і піде мова.

Люда дуже яскрава, тому її поява у кадрі завжди дуже тішить телеглядачів, деякі жінки та чоловіки просто захоплюються щоразу сильніше й сильніше. А коли Барбір брала участь у шоу “Танці з зірками” та показала, яка вона пластична, то змогла підкорити ще багато сердець, особливо, чоловічих. Та головним її нареченим, на думку шанувальників, залишається Руслан Сенічкін.

Чому Барбір обрала свого чоловіка, а не Сенічкіна
Чому Барбір обрала свого чоловіка, а не Сенічкіна

Проте, все зовсім не так, з Сенічкіним Людмила дійсно має дуже гарні стосунки, але дружні. Вони часто ходять разом на каву та навіть можуть поїхати у спільну подорож, але нічого крім теплих, дружніх та робочих стосунків між ними немає. Бо Люда має чоловіка, якого сильно кохає та сина Тараса. Хоч ведуча й не дуже полюбляє впускати інших у своє особисте життя – деякі факти про кохання всього життя Барбір, таки відомо.

Чоловік Людмили Ігор
Чоловік Людмили Ігор

Чоловіка Людмили звуть Ігор і він – тренер з айкідо. Тож, чоловік сильний, надійний та турботливий, адже саме Ігор навчав Люду цій бойовій техніці та в жодному разі не давав на неї. Тому жінка й зацікавилась таким не зовсім звичним для жінки видом спорту.

Людмила дуже балакуча та часто жартує і розповідає якісь історії в ефірах 1+1, але в житті жінка любить тишу, це стосується й відносин з сином Тарасом, якого зірка також не часто демонструє та чоловіка. Сам Ігор ніколи не тягнувся до популярності, певно тому у Люди мало фотографій з родиною.

Архівне фото Людмили Барбір
Архівне фото Людмили Барбір

Але попри високому рівню секретності, вдалося дізнатися навіть одну з сімейних традицій – спільне читання книжок. Отже, щовечора вся родина збирається у дитячій кімнаті сина, Тарас обирає книгу і всі вони разом занурюються у дивовижний світ казок.

Схожі статті