Лоліта несподівано звернулась до Володимира Зеленського та зізналась у почуттях: “Я закохана”

Лоліта вирішила висловитися про президента України та неочікувано зізналась Володимиру у почуттях. Насправді дуже дивний вчинок, враховуючи позицію артистки.

Лоліта сама уродженка Закарпаття, а саме міста Мукачево, що знаходиться біля Ужгорода та має свій український колорит, але життя Лоліти склалося не в Україні й кар’єра зірки гарно розвинулась у країні агресора, де вона вже живе багато років та має власну думку з приводу того, що росія розв’язала війну на території України.

Лоліта зізналась Зеленському у почуттях
Лоліта зізналась Зеленському у почуттях

На самому початку повномасштабного вторгнення співачка висловилась, що ніколи не любила Україну через постійні приниження та через те, що ніби-то через батька єврея, вона не змогла вступити в університет, бо її все життя за це цькували. Хоча дивно, що нині наш президент з єврейським корінням, справді? Але в кожного думка своя, тому не варто влаштовувати дебати.

Отже, Лоліта вирішила висловити свою думку про Володимира Зеленського і його президентство. Причина такого вчинку невідома, але чомусь артистка вирішила почати із зізнання у закоханості до Володі.

Лоліта зізналась Зеленському у почуттях
Лоліта зізналась Зеленському у почуттях

“Я була закохана в Зеленського, як у найкращого продюсера. Але він для мене – це ще один доказ того, про що я казала до всіх цих подій. Не треба артистам займатися політикою” – висловилась Лоліта.

Насправді дуже цікава ситуація виходить, як продюсера та людину жінка поважає колишнього колегу, а от як президента засуджує. Проте, думка її й насправді дуже дивно, що Лоліта висловилась так спокійно і без зайвих образ на адресу Володимира та ще й зізналась у своєму справжньому ставленні до нього.

 

 

Схожі статті