Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова: “Гидота, не мені вам розповідати”

Легенда української естради Софія Ротару, а також її син Руслан Євдокименко прокоментували чутки про весілля спадкоємиці сімейства Соні з російським мільйонером.

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко звикла до публічного образу життя і ніколи не приховувала від аудиторії новин про її сім’ю. Зокрема дівчина активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, і завжди знайомить підписників зі своїми друзями та обранцями.

Після того як дівчина роз сталося з бойфрендом-французом та переїхала до Сполучених Штатів стало відомо, що вона вступила у стосунки з бізнесменом Денисом Жадановим. Чоловік заробив свої статки завдяки IT сфері, і як пліткують, зробив пропозицію онучці Софія Михайлівни.

Софія Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова

Родинне фото з архіву Ротару
Софія Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова

Однак, сімейство Ротару одразу ж спростувало дану новину. Спочатку на весілля Соні відреагував її батько Руслан, який звинуватив в усьому ЗМІ.

“Я теж вперше почув про це в пресі. На те вона і преса, щоб писати будь-яку гидоту, не мені вам розповідати”, – заявив Руслан Євдокименко.

Згодом журналісти попросили і Софію Ротару прокоментувати імовірно заміжжя її онучки. Софія Михайлівна одразу ж дала зрозуміти, що дану ідею не підтримує, і знайшла досить просте пояснення своїй позиції.

Справа в тому, що Соня ще досить юна, має закінчити навчання та реалізуватися в житті, і тільки тоді подумати про сім’ю. Мовляв, в них високі сімейні стандарти, а у Софіі ще все життя попереду, аби зробити свій вибір і побудувати міцну родину.

Варто відмітити, що зараз Соня проживає разом зі своїм обранцем Денисом у Нью-Йорку. У молодих людей прекрасна квартира і спокійне гармонійне життя. Хіба що бізнесмен постійно знаходиться у відрядженнях, так як має багато роботи.

Схожі статті