Як виглядає маєток Руслани Писанки, який дістався у спадок її чоловіку: два поверхи, панорама та камін

Після новини про те, що українська суперзірка Руслана Писанка назавжди покинула цей світ, аудиторія особливо уважно слідкує за її чоловіком Ігорем, який вражає своєю стійкістю.

Коли Руслана Писанка почала зустрічатися з Ігорем Ісаковим глядачі були за неї неймовірно раді, адже їхня улюблена акторка та телеведуча змогла знайти своє щастя та відчути, що таке комфортні стосунки.

Який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки
Чоловік покійної Руслани Писанки показав, який будинок отримав від неї

Зіркова пара стала маленькою сім’єю, і захоплювала українську аудиторію гармонією та любов’ю, яку вилучала. Вони поселилися у двоповерховому будиночку, який містив розкішні панорамні вікна, маленьку терасу, камін та сад. У пари було все для комфортного та щасливого життя. Дітей у Руслани не було, але вона зізнавалася журналістам, що не буде боротися за материнство і якщо Господь їй не дає спадкоємців, так тому і бути.

Як виглядає маєток Руслани Писанки

Взимку минулого року стало відомо про те, що Руслана під час вистави втратила свідомість і через це впала зі сцени. В результаті артистка зламала ногу. Вже незабаром вона дізнається про свій діагноз, але не розповість про нього шанувальникам. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка евакуювалася разом з чоловіком до Німеччини, де проходила лікування.

Чоловік покійної Руслани Писанки показав, який будинок отримав від неї

Ще більш важким цей період був через те, що у зірка також була онкохворих матір, яка померла незадовго до смерті самої Писанки.

До свого дому Ігор Ісаков повернувся сам, з попелом своєї коханої жінки. Хоча у весь процес проходив у Європі, аби колеги та друзі могли попрощатися з Русланою, він привіз її до України. Відспівували жінку одразу з її матір’ю.

Померла Руслана Писанка
Чоловік покійної Руслани Писанки показав, який будинок отримав від неї

Зараз Ігор інколи показує, як живе. Чоловік поки що самотній, намагається прийти до тями від свого горя і час від часу тішить своїх підписників спільними кадрами з котами, яких колись завів з Писанкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.