Найдивніші образи Катерини Великої на “МастерШеф. Битва сезонів”: сукня-фольга, блуза-клумба і рожева шуба

Шанувальникам Катерини Великої дуже подобається слідкувати за модними рішеннями, які транслює учасниця "МастерШеф. Битва сезонів": оригінальні та небуденні образи у виконанні такої красуні. Але навіть у світил фешн-індустрії бувають невдалі виходи.

Катерину Велику без сумніву можна назвати найяскравішою учасницею кулінарного шоу “МастерШеф” за всю його історію. Вона стала окрасою як свого, п’ятого, сезону, так і нових випусків “Битви сезонів”. Сміливі образи зробили її фешн-дівою проєкту, яка не боїться запам’ятатися глядачам.

У свої 42 роки Катерина виглядає набагато молодшою, адже знає, як підкреслити свою чарівність: насичені кольори, сліпучий блиск, розсип стразів, різнобарвні паєтки, неонове пір’я — все це про неї. Велика справжня експериментаторка як на кухні, так і в одязі. Однак, деякі з її образів на шоу були на межі прекрасного та дивного, чим нагадують костюми ведучої з фільму “Голодні ігри”.

Неординарне почуття стилю Катерини

Наприклад, уквітчана блакитна блуза з прозорого шифону, який просвічує спідню білизну, декором нагадує весільну сукню родом із початку дев’яностих. Рукави-ліхтарики також відкинули сорочку назад у минуле, хоча кольорове рішення і досить виграшне.

Знаменита блуза-клумба Катерини Великої

Не можна не помітити і любов Катерини до металіку — чи не кожен ефір кулінар з’являється у блискучій сукні. На її рахунку плаття неймовірного смарагдового кольору, розкішне насичено-червоне міні та коротенька золотиста сукенка-фольга у поєднанні з екстравагантними кросівками, яка зробила з Великою смачну шоколадку, а не вишукану леді.

Зелений дуже пасує учасниці МастерШеф

Говорячи про гардероб Катерини, не можна не згадати про пір’я та хутро. У одному із недавніх ефірів вона з’явилась у вкороченій ніжно-блакитній сяючій кофтинці, прикрашеній шутром в тон.

Катерина Велика у сукні з фольги

Та “золото” по істині переходить довгій неоново-рожевій шубі зі штучного хутра. Вона підкорила серця навіть інших учасників проєкту, бо сфотографуватись у ній хотів кожен.

Рожева шуба Катерини Великої нікого не залишить байдужим

Шубу Катерина велика поєднала з тонким ремінцем та білосніжними кедами — яскрава, але дуже влучна комбінація.

Схожі статті