Зеленський вперше показав свого охоронця: статний красень, за якого захоче заміж навіть дружина Арестовича

Володимир Зеленський найголовніше обличчя нашої держави, і звісно, йому необхідно мати сталеву охорону, адже всі ми розуміємо, яка небезпека йому загрожує. і нарешті світ побачив, хто охороняє президента.

Кожна високопоставлена людина обов’язково ходить охороною і при цьому має одного особистого охоронця, який знаходиться поруч 24/7 і ні на крок не відходить від свого об’єкта. Особливо це стосується президентів, таким людям завжди небезпечно ходити поодинці, адже їх влада може не влаштовувати конкурентів та навіть деяких партнерів. Всім відомо, які страшні та холоднокровні люди можуть займати високі посади, але таких, на щастя, не так багато. Тому варто бути пильними та оберігати себе.

Що відомо про охоронця Зеленського
Що відомо про охоронця Зеленського

Так робить і пан Зеленський, тому що зараз він як ніколи кожну хвилину знаходиться під прицілом, як у прямому, та й у переносному сенсі. З нами бореться неадекватна особистість, у якої немає ні совісті, ні почуттів, ні жалю та й взагалі – нічого. Правитель псевдо “імперії” має підлий намір і це не є секретом. Але Володимира охороняє справжній кремінь, який, останнім часом став цікавити українців і вперше президент назвав ім’я свого охоронця вчора на зустрічі з журналістами у день телемовлення та радіомовлення.

Звідки взявся охоронець Зеленського?

Що відомо про охоронця Зеленського
Що відомо про охоронця Зеленського

Чоловіка звати Максим Донець, з президентом він з самого початку його політичної кар’єри, тобто ще з 2019 року. Цікавий факт, що до 2019, Максим був особистим охоронцем олігарха Ігоря Коломойського, з яким чоловіка часто бачили на вулицях та ділових зустрічах. Але Коломойський не співпрацював з Донцем на постійній основі, як виявилось пізніше.

Що відомо про охоронця Зеленського
Що відомо про охоронця Зеленського

А сам Зеленський пояснив цей збіг так:

“Є контракт з компанією, яка займається безпекою та надає охорону, надійну, от і все”

Максим одразу став керівником охорони президента і навіть їздив з ним та його родиною у Туреччину на відпочинок, де й захистив Володимира від нападу російських пропагандистів.

Що відомо про Максима Донця?

Що відомо про охоронця Зеленського
Що відомо про охоронця Зеленського

Як і про будь-якого охоронця, про Макса інформації не так багато. Але дещо ми дізналися. Отже, Максим одружений і його дружину звати Наталя, вона ж і народила йому сина, якого звуть Матвій. Відомо, що у Донця є власне авто, але житла поки що немає. Також з березня місяця Володимир надав своєму охоронцю звання бригадного генерала за віддану службу.

Тож, нашого президента, на якого, за словами західної розвідки було заплановано кілька спроб ліквідації, охороняють справжні янголи-хранителі. І, Звісно, за спиною у Зеленського ще кілька десятків охоронців, але завжди є головний.

Схожі статті