Неймовірні: який вигляд мають Надя Дорофєєва, Оля Полякова та інші українські красуні без макіяжу

Ми завжди звикли бачити зірок з розкішним макіяжем, який підкреслює всі риси обличчя та робить їх образи вражаючими та незабутніми. Але варто згадати, що у реальному житті, вони звичайні жінки, які не соромляться показати себе без косметики.

У кожної жінки був в житті період, коли вона не сприймала себе без макіяжу, щось на подобалось, щось заважало, чогось навпаки не вистачало, тому всі недоліки компенсуються косметикою. Але секрет в тому, що кожна жінка чарівна від природи та щоб зрозуміти це і сприйняти варто лише полюбити себе по-справжньому і тоді всі комплекси розвіялися. Та оскільки більшість орієнтується на зірок, то ми зробили підбірку тих, хто приймає себе такими, які вони є.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Дивлячись на Олю, складається таке враження, що вона взагалі не знайома зі словами: комплекси, сором’язливість та недоліки. Адже судячи з її поведінки, ця жінка впевнена в собі на мільйон відсотків. Але все не так, як є насправді. Річ в тому, що попри свою зухвалість та гострий язик, Полякова близько до серця сприймає критику, тому й вийти на публіку без краплі макіяжу, для неї великий крок. Але Оля змогла себе перебороти та показати свою зовнішність без прикрас. І варто сказати, що вигляд дуже доглянутий та майже нічим не відрізняється від картинки з косметикою. Секрет співачки у регулярному догляді та у візитах до косметолога.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Молода красуня Дорофєєва взагалі не боїться вийти на вулицю не нафарбована. Секрет в тому, що Надя дотримується доволі вільних поглядів щодо зовнішності, про це навіть говорять татуювання на тілі, яких у співачки доволі багато. Щоправда, всі вони маленькі, але це на так важливо. Головне, що Надія сприймає себе такою, яка вона є, тому їй не складно вийти баз макіяжу чи викласти суто домашнє фото в піжамі. І ось з таких як Дорофєєва, треба брати приклад свободи у власних діях.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Телеведуча часто потрапляє під критику і сторони підписників, то вона дуже пухленька, то занадто худа, то одягається не за віком. Але Маша за довгі роки своєї популярності навчилась з цим жити. Саме тому, вийти до людей без краплі макіяжу для неї досить звичайна річ. Звісно, що всі негативні коментарі породжують комплекси та сумніви у власній красі та привабливості. Проте Єфросініна досить часто з’являється на відео-зверненнях та фотографіях не нафарбована, природна, така, яка вона є в житті, вдома з чоловіком та дітьми.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Ще одна красуня, яка варта компліментів і без макіяжу. У Насті доволі яскрава зовнішність, тому їй часто приписують не українське коріння. І сама Каменських сприймає це абсолютно спокійно та не соромиться себе справжньою. На сторінці співачки в instagram можна побачити достатньо фотографій без косметики.

Тож, дівчата, не варто шукати в собі ті недоліки, яких немає. Варто пам’ятати, що любов до себе створює неймовірні речі. І те, як ви себе сприймаєте, відбивається в інших людях, з якими ви спілкуєтесь.

Схожі статті