Хто з заморських знаменитостей крім Ектора Хіменеса-Браво та Амадора Лопеса отримав українське громадянство

Україну дуже люблять і поважають мільйони людей, у список яких входять й знаменитості, але не кожен наважується просто взяти і переїхати та ще й отримати українське громадянство.

Деякі відомі особистості, яких ми знаємо та чуємо з екранів телевізорів не є корінними українцями, але зрозуміли для себе, що хочуть жити й будувати кар’єру та світле майбутнє саме тут, тому крізь роки життя тут, нарешті отримали українське громадянство.

Амадор Лопес

Амадор Лопес
Амадор Лопес

Амадор Лопес відомий на весь світ хореограф та танцівник, якому дуже полюбилася Україна, як місце для проживання, тому, він ще з далеких 200-х тисячних вирішив для себе залишитися у столиці та будувати кар’єру. Так, у 2006 році він відкрив власну студію, де викладає танці.

Війна не злякала Амадора, оскільки він не злякався небезпеки та чітко розумів для себе, що він залишається. Ба більше, наразі венесуелець активно займається волонтерством. А зовсім нещодавно похвалився довгоочікуваним українським громадянством.

Олексій Суханов

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Телеведучий улюбленого соціального шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов народився в росії й раніше працював на дві країни, але у 2012 остаточно зрозумів для себе, що за моральними принципами, йому підходить саме Україна. Тому недовго думаючи обірвав всі зв’язки з країною агресором та отримав громадянство в Україні, чому Олексій безмежно радіє й досі.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Колумбійський шеф-кухар ще років 13 назад вирішив переїхати до Києва і стати відомим та легендарним ресторатором саме тут. Його завжди підкорював український менталітет. Ектор завжди наголошує на тому, що добріше людей, ніж українці – не існує. Тому кухар всім серцем любить Україну і тепер є повноцінним громадянином та неабияк проявляє свою підтримку у вигляді волонтерства.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.