Все нове – добре забуте старе: Леся Нікітюк переробила легендарну пісню Софії Ротару та випустила новий хіт

Українська телеведуча Леся Нікітюк постійно дивує публіку новими й новими творчими та людяними проявами своєї особистості. На цей раз Нікітюк змогла здивувати шанувальників новим хітом на старий лад пісні Софії Ротару.

Леся багато років дивувала своєю життєрадісністю всю Україну та передавала крізь призму екранів цей настрій. Вона стала одним з головних облич Нового каналу та завдяки багатьом проєктам стала популярною та улюбленою ведучою. Сама ж Нікітюк вважає, що до її успіху більше зусиль доклали люди, які робили рейтинги тим програмам, які вела Леся. Але й сама вона пройшла нелегкий шлях до реалізації своєї мрії.

Леся Нікітюк переспівала Ротару
Леся Нікітюк переспівала Ротару

Згодом дівчина стала автором власного шоу “LeМаршрутка”, першочергова ідея якого, було показати як живуть українці в різних куточках країни. Про це вийшов перший сезон шоу, але світ змінюється і пріоритети також. Тому, наступний сезон Леся почала знімати вже у воєнний час і фокус трохи змінився. Тепер ми зможемо побачити історії військових, волонтерів та жителів постраждалих міст.

Далі особистість веселої ведучої відкрилась як волонтер. Леся з самого початку війни допомагала переселенцям та організувала притулок у рідному Хмельницьку, де надавала спальні місця, всі необхідні речі для життя та побуту, і звісно, їжу. А згодом Нікітюк розширила масштаби своєї діяльності та почала ще й військовим допомагати.

Леся Нікітюк переспівала Ротару
Леся Нікітюк переспівала Ротару

Та найбільшим відкриттям став співочий талант Лесі, мало хто знав, що ведуча дуже гарно співає, Дівчина ніколи не демонструвала цей талант і лише один раз розповіла про це Дмитру Гордону в інтерв’ю. А от вже у 2022 році Нікітюк почала випускати власні пісні, які стали справжніми хітами, адже такого від неї ніхто не очікував.

Та днями Леся знову вразила шанувальників новим хітом на старий лад пісні Софії Ротару “Ось і літо пройшло”. Та у виконанні Лесі вона набула нового сенсу. І він присвячений звільненню нашого рідного Херсону від окупантів. Тепер ця пісня має дві варіації та дві назви стару і нову “Тільки тільки”.

Схожі статті