Віталій Козловський відреагував на скандальну заяву екс-продюсера Кондратюка: зірвав всі ордени

У 2012 році після майже десятирічної співпраці тандем Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського розпався. Продюсер, не гаючи часу, подав на підопічного в суд, жадаючи моральної компенсації. Зараз же він вимагає, щоб співак продав свої медалі. Реакція Козловського не забарилася.

Віталій Козловський розпочав свій шлях українським шоу-бізнесом ще на початку двотисячних. Відмінний вокаліст, що заспівав у “Караоке на Майдані”, та зачепив своїм тембром самого Ігоря Кондратюка.

Під крилом продюсера співак перетворився зі звичайного хлопця на Заслуженого артиста України. Але подальша співпраця не склалася, і Віталій розірвав токсичні стосунки з Ігорем Кондратюком у 2012 році, залишившись у боргах як у шовках.

Д
Дружбі Кондратюка та Козловського прийшов кінець

І от знову у Мережі з’явились подробиці нового конфлікту між співаком та його наставником у минулому.
24 серпня, у День Незалежності, президент України, Володимир Зеленський, нагородив Віталія Козловського орденом за заслуги ІІІ ступеня. Багато хто з зірок досі не зрозумів, чим відзначився Віталій та за що заслужив таку почесну нагороду.
Серед них і Ігор Кондратюк, який нагадав переможцю проєкту “Шанс” про борги.
В одному з інтерв’ю продюсер обговорював кар’єру свого підопічного, Козловського, наголосивши, що його давно не кличуть на корпоративи. Мовляв, саме через це у Віталія зовсім немає грошей, не кажучи вже про те, щоб розрахуватися з боргами. Тому Кондратюк запропонував співаку продати орден, аби отримати прибуток та спалити рахунки.

А
Кадри з інтерв’ю з Ігорем Кондратюком

Віталію Козловському такі претензії не прийшлись до душі. Він відповів, що навіть не тримав орден у руках, а брати його не поспішає, зауваживши:

“Він мене сьогодні не зігріє, він мене сьогодні не нагодує”

Продюсеру Козловський порадив взяти свою мудрість і влаштувати своє життя нормально, замість того, щоб плакатися, які все навколо погані. Додавши, що готовий віддати нагороду Кондратюку, аби той продав орден та отримав за це кошти.

В
Віталій Козловський на початку сольної кар’єри

Зауважимо, що раніше співак сам розповідав про борги перед екс-продюсером.

Нагадаємо, у 2006 році Козловський став бронзовим призером першого сезону українського проєкту “Танці з зірками”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.