Ксенія Мішина вперше розсекретила, як проходить знімальний процес ніякових сцен у кіно: “Найцікавіше у ліжку”

Відома українська акторка Ксенія Мішина завжди залюбки говорить про свою роботу, проєкти, зйомки, сценарії, кастинги та багато чого іншого, що залишається за кадром. А на цей раз актриса вирішила розсекретити знімальний процес сцен у ліжку.

Багато глядачів насправді не можуть зрозуміти, як можна настільки реалістично показати любов у кадрі, а ще більше їх дивують саме цікаві сцени. І чесно кажучи – це ціла наука кіно. Адже актори –  це живі люди, які мають комплекси, соромляться, бояться в ці моменти камер, або просто не можуть собі дозволити лягли у ліжко з зовсім чужою людиною. Та все це приходить до кожного з досвідом. Кожен актор розуміє, що більше ніж гри, нічого не буде, бо це кіно.

Мішина розповіла, як у кіно знімають цікаві сцени

Отже, Мішина доволі часто грає кохання у серіалах і звісно, сценаристи та режисери мають подати все реалістично. Тобто, всі розуміють, що кіношне кохання неможливе без сцен у ліжку. Тому жінку часто запитують, як же вона зважується на такий зухвалий та сміливий крок і Ксенія нарешті відкрила завісу знімального процесу.

“Розповідаю, сцени у ліжку раніше викликали в мене купу емоцій, зараз же я звикла. Мої проєкти охоплюють такі моменти, до того ж ми часто знімали їх в одній квартирі, тому господарі вже мене запам’ятали. До речі, в моїй практиці майже всі серіали починалися з таких сцен. Привіт-привіт. Знайомство і поїхали” – розповіла Мішина.

Також актриса додала, що такі зйомки завжди викликають якусь сором’язливість та сміх, наче ти дитина. Також, Мішина зазначила, що крім шматочка процесу, глядачі нічого не побачать, адже на телебаченні не можна демонструвати все так відверто.

І найцікавіший факт – у ліжку актори одягнені. Зазвичай що ми бачимо, оголені плечі у жінок та верх у чоловіків, всі інші частини тіла знаходяться в одягу. Тож, секрет таких сцен у кіно розкрито, їх просто моделюють, а насправді це звичайний момент фільму, в жодному разі без близькості.

Схожі статті