Олена Кравець зробила ультрамодний боб-каре та вразила всіх стрижкою: раніше замість зачіски була мівіна

Олена Кравець наважилися на зміни та вразила своїх шанувальників. Зірка "Кварталу 95" обрізала волосся, яке було схожим на мівіну, та з'явилася на публіці з елегантною та ультрамодною зачіскою боб-каре.

Героїня цього матеріалу — яскрава та позитивна леді української сцени, Олена Кравець. Вона відома акторка комедійного жанру та найголовніше жіноче обличчя студії “Квартал 95”. Артистка віддає перевагу більш класичному та стриманому стилю, тому не часто може наважитися змінити свій імідж.

Олена Кравець відрізала волосся та зробила ультрамодне боб-каре
Олена Кравець відрізала волосся та зробила ультрамодне боб-каре

Минулого року Кравець зробила сміливий крок, відрізавши довге волосся та зробивши ультрамодне боб-каре з чубчиком. Підписники зірки відреагували двояко: одні жалкували, що Олена даремно відрізала розкішну шевелюру і зовсім скоро про це буде жалкувати, а інші — навпаки, робили компліменти та запевняли, що акторка, з новою зачіскою, помолодшала мінімум на 10 років.

Олена Кравець зробила ультрамодне боб-каре та вразила всіх стрижкою

Гумористка доволі довго не наважувалася змінити звичний для себе стиль, хоча раніше могла експериментувати з зачісками. Були часи, коли Кравець мала дуже коротке волосся та хлоп’ячу стрижку, а також шевелюра була схожа на мівіну. Новий образ прийшовся знаменитості до вподоби, тому що вже понад 1,5 року актриса не повертається до довгого волосся. У вересні зірка опублікувала в Instagram світлину, де видно, що зачіска вже відросла і прядки дістають майже до плечей, але на останньому відео Олена знов з’явилася у кадрі з елегантний боб-каре і пишним чубчиком.

Зірка “Кварталу 95” відрізала волосся, що було схоже на мівіну, та вразила елегантною зачіскою боб-каре

Варто зазначити, що з новою зачіскою пані Кравець дійсно виглядає більш стильною та жіночною, але боб-каре був не найекстремальніший вибір, оскільки за часів гри на сцені зірка мала стрижку “під хлопчика” та чорне волосся, хоча зараз й віддає перевагу блонду та натуральним відтінкам.

Нагадаємо, що Олена Кравець одружена з колишнім продюсером “Кварталу”, Сергієм Кравцем, ще з 2002 року. Зірка має 19-річну доньку, Марію, яка дуже схожа на свою зіркову матусю, та двійнят, Катерину й Івана.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.