|
18.11.2022 09:45

Дружина Григорія Решетніка знову засвітила вагітний животик: невже скоро буде довгоочікувана дівчинка?

Григорій та Христина щасливі батьки трьох чарівних синів, Вані, Діми та Саші. Всі хлопці дуже схожі між собою та цілком на зіркового батька. В основному всі основні турботи про дітей, як і в інших середньостатистичних країнах, лежать на маминих плечах. Христина дуже багато часу проводить з маленькими та часто показує це у своєму блозі instagram.

Родина Решетнік чекає на поповнення

Але попри клопоти з дітьми, Христина ще встигає приділяти час і собі. Жінка ходить до спортивної зали, де відновлює свої сили та тримає фігуру у гарній формі. Також, дружина ведучого встигає й працювати. Оскільки пара нещодавно запустила власний онлайн проєкт про ідеальні стосунки, то зайнять у Христини вдосталь. Та вона й рада цьому, бо завжди в русі та думки зайняті справами, а не війною.

Та жінка у своєму шаленому ритмі не забуває й про соціальні мережі в активному форматі. Саме там, днями Христина запустила фотографії, на яких вона у цікавому положенні. Одразу поосипались коментарі з привітаннями та багато питань. Адже у сторіс жінка не вагітна, а на фото вже доволі великий термін, судячи з животика.

Та не варто поспішати з висновками. Тому що це лише архівні фотокартки. До того ж кожну свою вагітність Христина фіксувала на красивих фотосесіях, на пам’ять. Звичайно, таке точно не забути, але з роками переглядати красиві фото приємно, особливо разом з рідними.

Тож, родина Решетнік поки що не чекає на поповнення, але в одному з інтерв’ю Григорій казав, що він не проти дівчинки, бо хлопців вже досить. Та й Христина підтримала коханого, але тільки після перемоги. Тому, чекаємо на перемогу та радісну звістку від великої родини Решетнік.