Куди зникла Маша Собко та чим вона зараз займається: не тільки Марія Яремчук пішла з інфопростору

Свого часу зірка "Фабрики зірок" Маша Собко подавала великі надії і завдяки своєму вокалу могла стати передовою зіркою української естради. Втім, дівчина обрала інший шлях.

Вперше з’явившись на екранах, екс-учасниця “Фабрики зірок” Маша Собко одразу ж завоювала серця фанатів і подавала великі надії, як починаюча співачка. Втім, зірка обрала для себе інший шлях, адже захотіла побудувати міцну родину та стати матір’ю. 2013 року Марія вийшла заміж за оператора Артема Онещака, а вже через два роки народила первістка — донечку Малену.

Куди зникла Маша Собко

Втім, це зовсім не означає, що виконавиця поставила хрест на своїй музичній кар’єрі. Через декілька років після народження спадкоємиці Маша все одно з’явилася на екранах українців, хоча зайняти постійну нішу в шоу-бізнесі було вже не так просто. Артистку активно запрошують на різноманітні інтерв’ю та YouTube-канали.

Куди зникла Маша Собко

До того ж Собко активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Саме завдяки контенту в її мікроблозі фанати співачки дізналися, що вона очікує на сина і буде народжувати під час війни.

Що ж стосується повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, Маша одразу ж зайняла проукраїнську позицію, і не скупилася на прокльони на адресу володимира путіна. Зокрема Собко наштовхнулася на проблему, яка була знайома усім українським майбутнім матусям — де народжувати. Преса підозрює, що Маша обрала для цього місто Львів.

“Сьогодні о 4:48 ранку з’явився на світ наш син – Матвій Онещак. Дякую моїй дружині – сонечко ти просто героїня. Богу дякую за це неймовірно чудо та ЗСУ – за можливість спокійно в тиші побачити нашого синочка на світ”, – написав Артем у своєму Instagram після народження сина.

Схожі статті