|
18.11.2022 20:08

37-річний Віталій Козловський нарешті назвав причину своєї самотності: “Невдалий приклад стосунків”

Особисте життя Козловського завжди цікавило українців, а особливо жінок, бо він дійсно красень, та ще й успішний, але зі стосунками артисту чомусь не щастить.

Віталій зміг побудувати собі доволі успішну кар’єру та вважається одним із найпопулярніших українських виконавців. До того ж ще й у ролі телеведучого встиг себе спробувати, що додало йому більшої впізнаваності та допомогло розкритися. Але є в артиста й слабке місце – кохання, точніше його відсутність.

Віталій Козловський розповів, чому досі самотній

Єдиний роман Козловського, про який відомо багато – це стосунки з блогеркою та журналісткою Раміною Есхакзай. Але пара розійшлась вже доволі давно. Проте їх історія кохання, яка почалась під час зйомок кліпа Віталія та переросла майже у подружнє життя, не дає спокою й досі. Та обидва вже давно пережили своє розставання й живуть окремими життями. Натомість у колишньої співака на фронті кохання все доволі гарно склалося, але й вона досі незаміжня.

Можливо на самотність артиста впливає його шалений ритм життя, адже часто можна зустріти успішних, але самотніх жінок та чоловіків. Не всі можуть балансувати роботу й особисте життя. Деяких партнерів не влаштовують короткі зустрічі та не велика кількість спільного часу. Тому, спостерігається така тенденція самотності.

Козловський розповів, чому досі самотній

До того ж артист не бачить потреби говорити про своє особисте й одного разу досить неоднозначно відповів:

“Я не хочу говорити про це, тому й так доволі часто говорив та розповідав про свої особисті невдачі, зі стосунками завжди в мене було щось не так. Можливо прийде час і я все розповім, але не зараз”.

Проте Козловському не раз приписували романтичні стосунки з колегами по цеху, туди потрапила і Оля Цибульська, і Юлія Бакуменко, яка є концертним директором Віталія та всі дівчата, які знімалися у його кліпах. Але всі ці чутки артист спростував. А дійсною причиною його самотності є невдалий досвід стосунків. І це теж абсолютно нормально, тому що люди інколи не хочуть переживати біль і свідомо не йдуть на ризики.