У дружин 44-річного Мірзояна по двоє дітей: як виглядають доньки Тоні Матвієнко і сини Анни Мірзоян (ФОТО)

Ні для кого не секрет, що до стосунків з Тонею Матвієнко Арсен Мірзоян був одружений та виховав двох чудових синів. Та це не завадило артистам закохатися один в одного настільки, що Арсен пішов від родини.

Новий шлюб Мірзояна міцно існує вже 5 років та за цей час у нього з Тонею також на світ з’явилась маленька принцеса Ніна, яку назвали на честь легендарної співачки та мами Тоні, дівчинка росте дуже активною і багато часу проводить саме з бабусею. Та й від люблячого татка маленька отримує багато уваги та турботи.

Спільна донька Матвієнко та Мірзояна

А от першу дружину Арсена звати Анна, саме вона подарувала чоловікові двох синів – Владислава та Артема. Як хлопці відреагували на те, що батько більш не житиме з ними – невідомо. Проте спілкування з малечею наштовхує на думку, що між ними немає люті та образ. І насправді Мірзоян дуже часто спілкується з вже досить дорослими синами та хлопці навіть спокійно та добре сприймають Тоню. І ось такі стосунки ще треба вміти побудувати правильно, а Тоні вдалося знайти підхід до парубків.

Сини Арсена від першого шлюбу

Всі дітлахи між собою дуже гарно контактують, старші брати переживають за маленьку Ніну та завжди її опікають, адже для них вона вже як рідна. Наприклад, цей новий рік Мірзоян зустрів із новою дружиною та зібрав усіх своїх дітей.

Обидві доньки Тоні Матвієнко

До того ж артист навіть знайшов спільну мову з донькою Тоні Уляною, від першого шлюбу, а варто відзначити, що дівчинка доволі доросла вже і має норовливий характер. Уляна склала гарну думку про свого вітчима, тому псувати сімейну ідилію їй немає ніякого сенсу. Проте, в цій родині все якось настільки відкрито та чесно, що здається, інакше й бути не могло. Тому, всі члени великої родини почувають себе важливими та коханими, а що ще треба дітям, аби сформувати правильне ставлення до навколишнього світу та людей.

Схожі статті