Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про загадкову хворобу сина Михасика: це не вірус

Не так давно Катерина Репяхова на деякий час зникла з Інстаґрам-сторіз. Виявилось, що причина у загадковій недузі її сина Мишка, адже ніхто не застрахований від раптової хвороби, навіть зірки.

Відома блогерка, дружина українського співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, стала мамою у 2021 році. У них з артистом народився хлопчик, якого назвали Міша. Молода матуся регулярно показує синочка у своєму блозі, розповідаючи про його пригоди, подорожі та досягнення.

Син Репяхової і Павліка
Син Репяхової і Павліка

Минулого місяця Репяхова з мамою та Михайликом виїхали за кордон — в Ізраїль, де мешкає старша сестра Катерини, Ольга. Після майже місячного гостювання в родичів блогерка вирішила змінити клімат на більш приємний та відвезла синочка в літо — до Єгипту. Однак, наприкінці канікул сталася прикрість.

Репяхова з сином в Ізраїлі
Репяхова з сином в Ізраїлі

Під час повернення в Україну, вже на кордоні, півторарічному Мишку раптово стало погано. За словами Катерини, після двох годин перебування на кордоні, хлопчика почало нудити, виникла діарея, підвищилась температура. Після чого блогерша зникла з радарів підписників без додаткових уточнень.

Але нещодавно Репяхова присвятила цілий пост поясненням, що сталося з її маленьким Михасиком. Катерина була впевнена, що в хлопчика ротавірусна інфекція, однак, аналізи, які вони здавали після повернення в Україну, це не підтвердили.

 

Матуся дуже картала себе через думки, що саме вона стала причиною хвороби малечі, хоча в неї й не було симптомів. Після медичного обстеження виявилось, що винна не Катя, а кишкова інфекція, яку хлопчик міг підхопити будь-де:

“Це брудні руки… Літак, аеропорт. Не помила руки зайвий раз, не продезінфікувала зайвий раз…”

Своїм прикладом Катерина Репяхова вирішила нагадати підписникам, як важливо мити руки та дезінфікувати їх, та побажала всім здоров’я.

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися у 2020 році, а 15 червня 2021 року в них народився син. Павлік старший за Катерину на 29 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.