Мамина доця: на кого з батьків більше схожа 37-річна модель Даша Астаф’єва (ФОТО)

37-річна українська Афродита Даша Астаф'єва захоплює своїми відвертими нарядами та стрункою фігурою. Але цього разу вона виклала в Мережу щось більш інтимне — спільне фото з батьками. На кого ж більше схожа відома співачка?

Співачка, модель, а з недавніх пір ще й волонтерка, Даша Астаф’єва нещодавно розмістила на своїй сторінці в Інстаґрам світлину, де вона ще зовсім маленька разом із батьками. Сумісне фото вона приурочила до дня народження обох найрідніших людей, привітавши їх з цим святом.

На світлині модель поряд зі своїми молодими мамою та татом позує на кухні у самісіньких колготках та футболці. Мама, широко посміхаючись, у пишній святковій сукні підтримує крихітну доньку, яка спирається на неї.
Відомо, що Даша Астаф’єва народилась у невеликому містечку на Дніпропетровщині, у звичайній родині: мати працювала на тепличному комбінаті, а тато — на залізниці. Це не завадило Даші побудувати успішну кар’єру в шоу-бізнесі.

Даша Астаф'єва з татом та мамою
Даша Астаф’єва з татом та мамою

Мама, як і на фото у профілі, завжди підтримувала дівчинку у всіх сенсах: саме вона порадила моделі вибрати те, до чого лежить душа, після цього Астаф’єва вступила на режисерський факультет Дніпропетровського театрального коледжу. Ненька стала для співачки опорою та справжнім другом.

Даша Астаф'єва з мамою
Даша Астаф’єва з мамою

Даша Астаф’єва періодично ділиться із підписниками світлинами, на яких вона з батьками. На них добре помітна приголомшлива схожість співачки з мамою.

 

Але думки коментаторів розділилися. Одна половина шанувальників схилилась до того, що Даша з мамою подібні, як одна крапелька води до іншої:

  • “На маму схожа”
  • “Ка**ць, на саму схожі”
  • “Мамина доця”

А інший табір коментаторів вирішив, що батькові гени переважають:

  • “Дуже схожа на батька. Симпатичний мужчина дуже-дуже. Мати теж красуня, але більше ви схожа на батька”
  • “Папина доця”

Тато Астаф’євої теж не залишився без уваги:

  • “Батя здалеку на Дурнєва подібний”
  • “Тато в молодості на Андрія Данилка схожий”
  • “Тато на Мінаєва схожий”

Нагадаємо, Даша Астаф’єва була учасницею української “Фабрики зірок” у 2007 році.

Схожі статті