Швидко оговталась: колишня дружина Володимира Остапчука заявила, що готова до знайомств із чоловіками

Колишня дружина Володимира Остапчука зовсім нещодавно прийняла для себе рішення переїхати до весни за кордон. І через розлучення і через ситуацію з електропостачанням. Та вже перебуваючи у Відні заявила, що вже готова знайомитись з чоловіками.

Історія Остапчука та Христини була гучною з самого свого початку, коли під час початку їх стосунків,  Володимир ще перебував у стані розлучення з Оленою Войченко. Тоді нотаріуса називали розлучницею та одразу пророкували таку ж саму долю. Та жінка не реагувала на плітки та звинувачення, а сам шоумен активно захищав кохану і казав, що Христина немає відношення до розлучення, причина у колишній.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк вже готова до нових знайомств

Тож, красива картинка стосунків переросла у шлюб, в якому обидва були щасливі та постійно хизувалися спільним проводженням часу й романтичними подарунками та пригодами. У шлюбі пара багато подорожувала, тому, приємних спогадів залишилося багато. Саме подружнє життя Остапчук проіснувало 2 роки, а потім щось пішло не так.

Помітити негаразди у стосунках було зовсім легко – відсутність спільних фото і відео, потім додався повний період мовчання та уникнення зустрічей. Та більшої ясності внесло зізнання друга родини Слави Дьоміна, який підтвердив, що між ними пробігла чорна кішка. Щоправда, на той момент не йшлася мова про розлучення, але, це таки сталося.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк вже готова до нових знайомств

Тому зараз Христина переїхала у Відень, де вже знайшла собі житло і планує залишатися там до весни. Тож, у жінки почалося нове життя в новій країні. Та Горняк виглядає не надто щасливою, але днями влаштувала у своєму instagram спілкування з підписниками та дала зрозуміти, що їй не важко почати спілкування з чоловіками першою та ймовірніше за все, вона вже готова до нових знайомств, але це може бути лише картинка для соцмереж, яку намагається побудувати Христина.

Схожі статті