Ким працюють чоловіки телеведучих 1+1: Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс, Марічки Падалко, Наталії Мосейчук

Багатьом жінкам України сьогодні вдалося створити успішну кар'єру у тій чи іншій сфері діяльності. Шоу-бізнес не є виключенням і багато представниць прекрасної статі мають там велику популярність. А чим займаються чоловіки найзнаменитіших жінок країни?

Телеканал 1+1 віщає новини українському глядачу ще з 1997 року. Більш ніж за два десятиріччя на цьому каналі змінилося десятки, або навіть сотні ведучих. Але деякі працівники “Плюсів” запам’ятались телеглядачам особливо. Ці прекрасні та вродливі жінки демонструють усю силу духу та характеру українок, віртуозно поєднуючи роботу та догляд за сім’єю. У багатьох з них є діти, але ці телеведучі не поставили хрест на своїй кар’єрі та продовжують розвиватися у професійній сфері. Цікаво, а ким працюють чоловіки цих знаменитих жінок?

Людмила Барбір

39-річна ведуча “Сніданку з 1+1” познайомилась зі своїм чоловіком на пікніку у спільних друзів. Ігор одразу помітив вродливу брюнетку і став проявляти симпатію. Через два роки після знайомства закохані одружилися. Людмила тепло відгукується про чоловіка і каже, що він у всьому її підтримує і дивиться усі телеефіри з участю дружини. Барбір Ігор багато років працює тренером по бойовому мистецтву айкідо.

Чоловік Людмили Бабір тренер бойових мистецтв
Чоловік Людмили Бабір тренер бойових мистецтв

Неля Шовкопляс

Наймиліша та найпозитивніша ведуча телеведуча “Сніданку” Неля Шовкопляс, не тільки професіонал у своїй справі, а й зразкова мама і дружина. Подружжя познайомилося ще в студентські роки, а на сьогодні пара вже має двох дітей. Чоловіка звати Владиславом і раніше він працював шкільним вчителем, а потім знайшов себе у сфері ІТ.

Чоловік Нелі Шовкопляс працював вчителем, але опанував професію айтішника
Чоловік Нелі Шовкопляс працював вчителем, але опанував професію айтішника

Марічка Падалко

Марічка Падалко вже багато років незмінна ведуча програми ТСН. З Єгором Соболєвим знаменитість одружена вже понад 15 років. Зірка теленовин має трьох дітей, наймолодшій з яких дванадцять років. Єгор, чоловік Марічки, у минулому працював журналістом та був народним депутатом Верховної Ради. Ще минулого року голова сімейства підписав контракт і вступив до Збройних Сил України, боронячи сьогодні Батьківщину від загарбників.

Марічка Падалко одружена з чоловіком понад 15 років
Марічка Падалко одружена з чоловіком понад 15 років

Наталія Мосейчук

Журналістка та телеведуча Наталія Мосейчук розпочала свою кар’єру ще у 1993 році. Чоловік знаменитості, на ім’я Ілля, на сьогодні успішний фінансист. Подружжя має спільного сина, а свою вагітність Наталія приховувала майже до останніх місяців.

Чоловік Наталії Мосейчук успішний фінансист
Чоловік Наталії Мосейчук успішний фінансист

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.