Еволюція зачісок Наді Дорофєєвої до розлучення з Дантесом: від рудої бешкетниці до блонду та каре з чубчиком

Еволюція зачісок Наді Дорофєєвої, від початку кар'єри до сьогодні. Як виглядало волосся зірки у часи творчості в гурті "Врємя і Стєкло" та після розлучення з чоловіком.

Співачка Надя Дорофєєва відрізняється не тільки своїм незвичним та мелодійним голосом, а я дивовижною вродою. Милі очі та яскрава посмішка нікого не залишали байдужим і виконавиця доволі швидко стала користуватися популярністю серед української публіки. Як популярній артистці, Дорофєєвій доводиться відповідати статусу зірки та постійно виглядати на всі 100 відсотків.

Еволюція зачісок Наді Дорофєєвої
Еволюція зачісок Наді Дорофєєвої

Поки одні знаменитості роками не змінюють ні стиль, ні колір волосся, Надя сміливо експериментує із зачісками. Ще на старті своєї кар’єри знаменита виконавиця мала образ рудоволосої бешкетниці, а блакитні очі, на фоні вогняно-рудих локонів, додавали співачці ще більшого шарму.

Надя Дорофєєва тривалий час мала вогняно-руде волосся
Надя Дорофєєва тривалий час мала вогняно-руде волосся

У період, коли Дорофєєва співала у складі гурту “Врємя і Стєкло”, виконавиця віддавала перевагу довгому волоссю та фарбуванню омбре, коли кінчики шевелюри світліші за корінь. У такому образі знаменитість проходила довго, оскільки мода на таке фарбування трималася декілька років.

Так само легко, як Надя змінює колір волосся, виконавиця може рішуче відрізати локони, зробивши боб-каре. Зірка ніколи не жалкує за довжиною та експериментує із зачісками. Скоріше за все, що для знімань знаменитість використовує професійні перуки, оскільки від постійного фарбування та вкладання волосся може сильно пошкодитися, а ефектно виглядати у кадрі потрібно завжди.

Надя Дорофєєва може з легкістю відрізати довжину та зробити боб-каре
Надя Дорофєєва може з легкістю відрізати довжину та зробити боб-каре

Фанати бачили улюбленицю блондинкою, брюнеткою, рудою, з довгим волоссям, з коротким, з чубчиком та ще з багатьма варіантами, але цікаво, що виконавиці личать вони всі. Сьогодні Надя віддає перевагу натуральним відтінкам та довгій шевелюрі.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розлучилася з чоловіком, Володимиром Дантесом, навесні цього року. Зараз виконавиця перебуває у стосунках з ресторатором, Михайлом Кацуріним.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.