Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко, який не бачив мирного життя з 24 лютого: ведуча показала фото

Ведуча Марічка Падалко цього року у числі тих жінок, які з фронту чекають своїх коханих чоловіків. Востаннє спільні світлини з Єгором Соболєвим зірка публікувала після звільнення Київщини, але нещодавно в Інстаграмі також показала, як нині виглідає її обранець.

Для Марічки Падалко шлюб з Єгором Соболєвим став другим. Та саме ці стосунки виявилися найкращими у житті ведучої. Своєму обранцеві вона подарувала трьох чудових діток. Проте, цього року з коханим доводитися не бачитися чимало часу.

Річ у тім, що коханий зірки ще до війни проходив вишколи і тренування, наче передчував, що буде у країні лихо. 24 лютого без зайвих роздумів пішов на фронт. Першим стрессом для його популярної дружини стала його участь у боях за Ірпінь. Чоловік мужньо з іншими хлопцями пішов виганяти окупанта з Батьківщини.

Марічка Падалко одружена з чоловіком понад 15 років
Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко

Та після звільнення столичного регіону, він не склав зброю, а продовжив свій шлях на передовій. Як і більшість військових, Єгор видалив свої сторінки у соціальних мережах та особисті світлини.

Достеменно невідомо чим все ж таки займається Соболєв у війську, адже розголошувати таку інформацію можна не всім, хто носить піксельну форму. Та все одно Марічці вдалося поділитися кадрами з милим. Подробиць, де сфотографували чоловіка, звісно не видала.

До речі, Падалко теж проявила неабияку стійкість. Вона не виїхала у ЄС, як інші її знайомі чи колеги, а лишилася у найгарячіший час у Києві працювати на улюбленому каналі. Навіть повітряні тривоги не зупиняють знаменитість: цей час, як і належить чекає в укритті. На свою долю зірка не скаржиться, а навпаки намагається натхненними публікаціями підтримувати своїх фанатів у мережі.

Нагадаємо, що діти Марічки та Єгора також лишалися в Україні, тільки переїхали зі своїми літніми родичами на захід, у Жовкву, де турботливі батьки ще минулого року купили квартиру. Популярна мама за нагоди приїздила під час військових дій під Києвом до діток, але все одно мусила вертатися назад через роботу.

Схожі статті