Що відомо про шлюби Тіни Кароль: чи був Євген Огір її єдиним нареченим та чому Балан так і не вдягнув обручку

Популярна співачка Тіна Кароль завжди наголошує на тому, що все своє життя кохала лише одного чоловіка, Євгена Огіра. Втім, скільки насправді у неї було стосунків та чи правда, що весільну сукню зірка одягала не раз? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Тіна Кароль. Історія життя і кохання цієї артистки вражає всіх. Зірка багато років присвятила Євгену Огіру і навіть після його кончини не перестала любити та сумувати за чоловіком.

У 2008-му році вона прийняла обручку від обранця та перед Всевишнім під час вінчання пообіцяла йому бути завжди вірною. Втім, доля розпорядилася інакше. Артистка разом з обранцем дізналася про страшну його хворобу, але рук не опустила. Та ні титанічні зусилля знаменитості, ні шалені кошти, що було витрачено на лікування не дали Євгену другого шансу повернутися до нормального існування.

Тіна Кароль у день весілля
Що відомо про шлюби Тіни Кароль

Після втрати Тіна надовго зачинила серце та не розповідала ні про нинішні, ні про колишні пасії.

Втім, у мережі спливла інформація про те, що до одруження з Огіром, в артистки були серйозні стосунки. Відомо, що у неї був роман з Дмитром Тубольцевим. З цим українським режисером та актором “одружували” Кароль свого часу всі, але стосунки не склалися.

Цікаво, що вперше у весільній сукні вона показалася у 2006-му році, у кліпі “Пупсік”, де в образі нареченої розправилася з невірним обранцем. Та чи намагалася вкласти сюди частку символізму від колишніх стосунків у це зірка — не відомо.

Що відомо про шлюби Тіни Кароль

Після знайомства з Даном Баланом на “Голосі країни”, поп-діви приписували роман з молдавським мачо. А, коли на проєкт приїхала мама співака, яка дуже тепло поставилася до нашої Тіни, ніхто і не сумнівався, що весіллю таки бути. Та згодом виявилося, що знаменитість і не збиралася бути разом з колегою по сцені, а їхні стосунки були не інакше, ніж просто фліртом.

Нагадаємо, що більше про долю Кароль, її тривоги та злети ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте поставити вподобайку та підписатися на канал.

Схожі статті