Чи є насправді роман між Лідією Таран та Русланом Сенічкіним: колеги ведучих розкрили правду про стосунки

Ведучу Лідію Таран давно можна б було записати у холостячки, якби не одне "але". Популярну білявку часто підозрюють у романі з Русланом Сенічкіним. Дізнайтеся, чи дійсно зірки мають стосунки та що розповідають колеги про потенційні любовні взаємини знаменитостей.

Відома і неповторна ведуча Лідія Таран у своєму житті перенесла непростий розрив. Вона багато років була у стосунках з Андрієм Доманським, подарувала йому дочку, але згодом пара раптово розбіглася.

Зі своїм колишнім зірка не мала офіційного шлюбу, але їхня родина завжди здавалася міцною та перспективною. Втім, екс-обранець знайшов собі пару, а ось популярна білявка так і лишилася у статусі матері-одиначки.

Чи є насправді роман між Лідією Таран та Русланом Сенічкіним

Втім, все змінилося, коли Лідія почала тісно співпрацювати з Русланом Сенічкіним. Знаменитостей стали часто бачити не лише у студії “1+1”, а й на світських заходах. А ось на рідному телеканалі ведучих їхні колеги вирішили розкрити всю правду та здивували сміливою заявою про роман.

“Таки був роман, але творчий та професійний”, — розповіли у сюжеті “Сніданку з 1+1”.

Та фанати сумніваються, що насправді все так лише і було. Зважаючи на те, як ніжно та зворушливо привітав Сенічкін Таран з Днем народження, неможливо повірити, що їхні стосунки обмежуються тільки беземоційними відносинами з суворою субординацією.

Цікаво, що сама Лідія ніколи не висловлювалася щодо своїх романтичних пригод після розлучення з Доманським. Вона створила собі образ жінки, яка навіки зачинила своє серце для нових обранців. Навіть, коли почалася війна, знаменитість самотужки виїхала з України та знову стала до роботи, аби її єдина донечка ні в чому не мала потреби.

Нагадаємо, що ведуча ніколи не висловлювалася публічно стосовно того, чи продовжує заради дитини спілкуватися з її батьком. Проте, світлини, які можна знайти у мережі підтверджують, що Андрій таки бачиться з дочкою. Втім, нині не відомо, чи мають рідні можливість проводити час разом, адже нині дівчинка починає нове життя разом з мамою за кордоном.

Схожі статті