Лілія Подкопаєва показала фото з підрослою дочкою, яку похрестила Ані Лорак: виглядають ровесницями

Популярна гімнастка Лілія Подкопаєва нині активно проявляє себе, як блогерка. Нещодавно вона опублікувала світлину, де показала, як виросла її дочка. Подивіться, як разом популярна мама з дитиною проводять час і наскільки вони схожі.

Спортсменка Лілія Подкопаєва вже давно не виступає на Олімпійських іграх та з головою пішла у материнство. Зірка народила свого первістка наприкінці 2006-го року. Втім, до появи донечки у її родину прийшов крихітний синочок. Разом з екс-чоловіком Тимофієм Нагорним вона усиновила хлопчика Вадика, донецького сироту.

Крихітці було 8 місяців, коли у його житті з’явилися люблячі мама з татом. Та доля згодом подарувала гімнастці Кароліну. До речі, її хрещеною стала сама Ані Лорак, з якою Подкопаєва дуже тісно товаришувала.

Лілія Подкопаєва з першим чоловіком Тимофієм Нагорним та їх дітьми
Лілія Подкопаєва показала фото з підрослою дочкою

Нині дочка Лілії справжня наречена. Нещодавно їй виповнилося 16 років і на честь цього знаменита ненька опублікувала емоційні сімейні кадри. Вона показала, як вирісла її наступниця.

“З днем народження, серденько. 16 років тому наш світ змінився, коли ти народилася. Я дуже люблю тебе і не можу уявити світ без тебе. З днем народження, кохана!”, — натхненно написала знаменитість на своїй сторінці в Інстаграмі.

Разом з мамою Кароліна проживає поза Україною, проте, судячи з публікацій гімнастки, Батьківщину в її родині дуже шанують. Навіть сама Подкопаєва нині перейшла на українську мову та розповіла, як їй далися ці трансформації.

“А чи можна, вимушено переїхавши у дорослому віці з російськомовного Донецька до не надто україномовного Києва, швидко опанувати українську мову? Можна. Ба більше: можна навіть бути зрілим і визнаним російськомовним письменником, як-от Володимир Рафєєнко, а тоді, опинившись у Києві, опанувати українську”, — ділиться досвідом Лілія.

Нагадаємо, що з першим чоловіком, Тимофієм Нагорним чемпіонка не змогла зберегти стосунки та розлучилася. Подробиць про свій колишній шлюб вона не любить розповідати.

Схожі статті