Телеведучу Оксану Марченко не впізнає навіть чоловік: від пластики не розплющуються очі, а обличчя попливло

Колишня улюблениця української публіки, Оксана Марченко, повністю зникла з радарів та соціальних мереж. Ведуча залишила тільки відеозвернення, на якому її майже не впізнати. Де сьогодні перебуває зірка та ховає останні збережені статки?

Були часи, коли телеведучу Оксану Марченко любила та поважала уся країна. Глядачі пам’ятали, як за лаштунками “Х-фактора” та “Україна має талант” знаменитість підтримувала учасників, а зі сцени мовила тільки солов’їною, українською мовою. Тоді шанувальники зірки й гадки не мали, що лише за декілька років Оксана Марченко зрадить Батьківщину і своїх фанатів.

Оксана Марченко востаннє показала себе у відеозверненні
Оксана Марченко востаннє показала себе у відеозверненні

На початку повномасштабної війни Марченко стрімголов поїхала за кордон, але не щоб евакуюватися в безпечне місце від ракетних ударів. Чоловіка Оксани, Віктора Медведчука було арештовано та звинувачено у державній зраді, на майно та активи накрадено арешт, а дружині залишилося тільки тікати з країни, щоб не повторити участь чоловіка.

Проте замість того, щоб як публічній персоні закликати спинити кровопролиття на Батьківщині та допомагати землякам з евакуацією, займатися волонтерством навіть з-за кордону, як це робило більшість артистів, телеведуча повністю зникла з радарів та не з’являлася на публіці.

Лише один раз Марченко показала себе у відеозверненні до президентів України та Туреччини, з вимогою негайно відпустити її чоловіка, наче б то його обмовили та він в жодному разі не злочинець. На відео Оксана виглядала не схожою сама на себе. У екс-ведучої змінився контур обличчя, а очі виглядають так, наче знаменитості важко їх розплющувати. Публіка припускає, що зовнішній вигляд Оксани — результат недавньої або й взагалі, невдалої пластичної операції.

Оксану Марченко не впізнає публіка, обличчя попливло, а очі ледь розплющуються
Оксану Марченко не впізнає публіка, обличчя попливло, а очі ледь розплющуються

Після звернення знаменитість більше не з’являлася перед об’єктивами камер, а її місцеперебування взагалі невідомо. Проте, де б сьогодні Марченко не була, дорога додому їй закрита назавжди. За рішенням влади на усе майно, автомобілі, літаки, активи, банківські рахунки та інші статки, які належали сім’ї Марченко, було накладено арешт. Зірка втратила не лише багатства та дім, а й прихильність і довіру українців, яку повернути буде вже неможливо.

Нагадаємо, що Оксана Марченко має трьох дітей.

Схожі статті