Як виглядає колишній чоловік, якому Катя Осадча народила первістка: стрімголов втекла з дитиною на руках

Катя Осадча з Юрієм Горбуновим виховують двох дітей. Але ж відомо, що ведуча — мама трьох синів. Дізнайтеся, кому знаменитість народила первістка та чому пішла від першого обранця.

Професійна телеведуча, улюблениця мільйонів та мама тьох дітей, Катя Осадча, складає враження супер-жінки, яка встигає і кар’єру будувати, і піклуватися про сім’ю. Журналістка одружена з українським актором, Юрієм Горбуновим, вже п’ять років. Зіркове подружжя познайомилися на зніманнях вокального проєкту “Голос Країни” та стали проявляти симпатію один до одного ледь не одразу. На сьогодні пара виховує двох спільних дітей, але у Каті троє синів. Кому ж знаменитість народила первістка, та чому в Осадчої не склалися стосунки з першим чоловіком?

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, від якого ведуча пішла з сином на руках?
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, від якого ведуча пішла з сином на руках?

Хто був першим чоловіком Каті Осадчої?

У вир сімейного життя Осадча пірнула доволі рано, коли їй ледве виповнилося 18 років. У свої 17 Катя познайомилася з народним депутатом України, Олегом Поліщуком. Звісно, що молода красуня одразу зацікавила чоловіка та він почав проявляти до неї симпатію. Через рік стосунків закохані одружилися, та ведуча подарувала обранцю у 2002 році первістка.

Катя Осадча вперше вийшла заміж у 2001 році
Катя Осадча вперше вийшла заміж у 2001 році

Але стосунки з дорослим чоловіком виявилися не такими, як Катя собі уявляла. 15-річна у віці звісно дала про себе знати, через що у родині з’явилися непорозуміння та сварки. Знаменитість зізнавалася, що їй навіть стало легше, коли вона розлучилася з чоловіком. Осадча була молода, сповнена амбіцій та тільки починала свою кар’єру, і постійно сидіти дома, занурившись у побутові клопоти, в її плани не входило.

У 2004 році, коли не було сенсу рятувати шлюб, подружжя прийняло рішення розлучитися. Маленький Ілля залишився жити з мамою, але Поліщук допомагав екс-дружині виховувати сина і колишні партнери залишилися у теплих та дружніх стосунках.

Телеведуча Катерина Осадча зі старшим сином Іллею
Телеведуча Катерина Осадча зі старшим сином Іллею

Нагадаємо, що Катерина Осадча багато років була ведучою програми “Світське життя”, а зараз займається розвитком фонду “Знайти своїх”, який допомагає українцям розшукувати зниклих близьких.

Схожі статті