Солістка KAZKA Заріцька показала свого бойфренда та розказала, як вдалося схуднути: “Хочу розповісти більше”

Інколи артисти неохоче діляться подробицями особистого життя. Солістка гурту KAZKA, Олександра Заріцька саме з тих людей, хто вважає, що щастя полюбляє тишу. Проте зірка наважилася показати не тільки, як змінилась її зовнішність після участі у "Танцях з зірками", а й познайомити публіку з новим бойфрендом.

Мало кому відомо ім’я Олександра Заріцька, але абсолютно кожному українцю відом її псевдонім — Казка. Співачка раптово увірвалася у світ шоу-бізнесу і перевернула українську музику догори ногами. Пісні виконавиці грали з кожного куточку, з кожного автомобілю та радіостанції. А трек “Плакала” на ютубі має понад 400 мільйонів переглядів.

Солістка KAZKA Саша Заріцька показала фанатам нового бойфренда
Солістка KAZKA Саша Заріцька показала фанатам нового бойфренда

Олександра також зробила свій внесок у те,  як повинен виглядати артист. За стереотипами, знаменитості повинні мати бездоганну фігуру без будь-якого натяку на зайві кілограми. Казка повністю змінила це уявлення своєю пишною, українською вродою. Зірка має розмір plus-size, однак це не тільки не псує її, а й додає особливої харизми та виділяє поміж інших.

Проте знаменитість все ж таки наважилася на схуднення для того, щоб покращити стан здоров’я і для знімань у проєкті “Танці з зірками”. Саме там Заріцька скинула перші 20 кг зайвої ваги та зупинятися на досягнутому не збиралася. Завдяки правильному харчуванню та спортивним заняттям, артистці вдалося втратити ще 10 кг і зараз підтримувати свою вагу, поки тіло адаптується до змін.

Олександра Заріцька під час участі у проєкті “Танці з зірками” схудла на 20 кілограмів

Але зміни у зовнішності не єдині у житті Саші. Співачка нещодавно наважилася показати нового бойфренда, але історію знайомства тримає в таємниці. Для одного каналу зірка дала інтерв’ю де зауважила, що вона саме з тих людей, хто не любить розповідати подробиці особистого життя. Виконавиця довго приховувала свого обранця, але все ж таки прийняла рішення познайомити фанатів з людиною, яка вкрала її жіноче серце.

Олександра Заріцька показала нового бойфренда
Олександра Заріцька показала нового бойфренда

“Поки жодних подробиць. Але я не зарікаюся! Можливо, скоро захочу розповісти більше”, — поділась Заріцька.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька брала участь у творчих проєктах “Голос Країни” та “Х-фактор”.

Схожі статті