Лайма Вайкуле вперше після заяви про свій рак зняла головний убір і показала свою зачіску: стильна кучеряшка

Знаменита співачка Лайма Вайкуле вперше через півроку після заяви про рак показала, як виглядає її нова зачіска. Що змінилося в артистці, дізнайтеся в нашій статті.

Напередодні повномасштабної війни Лайма Вайкуле повідомила про те, що в неї сталася ремісія онкозахворювання. Близько 20 років тому співачка вже поборола рак, і роками згодом має знову боротися з цією недугою.

Втім, зірка сприйняла новину дуже мужньо, і без емоцій та драми розповіла, що знову буде боротися за своє життя.

Лайма Вайкуле показала, як виглядає її зачіска під час лікування від раку

Як сказала Лайма Вайкуле - це підлі комарині укуси
Лайма Вайкуле показала, як виглядає її зачіска під час лікування від раку

Судячи з того, що зірка почала виходити в люди у головних уборах та окулярах, вона проходила через хіміотерапію і агресивне лікування посприяло випадінню волосся. Артистка непросто одягала картузи та капелюхи, а й обматувала голову хустками.

Нещодавно вона вразила своїх шанувальників, показавши, як зараз виглядає її зачіска. І варто відмітити, що Лайма стала неперевершеною. У зірки відросло коротке кучеряве волосся, яке вона висвітлила. Зачіска виглядає неймовірно модно та стильно, а сама Лайма наче помолоділа. Ще більш дивовижним цей факт сприймається на тлі лікування артистки від онкохвороби.

Лайма Вайкуле показала, як виглядає її зачіска під час лікування від раку

Варто відмітити, що зірка поки що нічого не розповідає про те, як проходить її боротьба проти раку. Втім, вона виглядає дуже позитивною та налаштованою на довге та прекрасне життя. Але для фанатів Вайкуле не є таємницею, що героїня нашої статті завжди проявляла стоїчні риси характеру.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Лайма Вайкуле публічно засудила російську агресію та підтримала українців. Також вона засвітилася у компанії Андрія Данилка, коли твой той рушив разом зі своєю командою давати благодійні концерти до Прибалтики.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.