Як зараз виглядає Лідія Таран, яка народила доньку Доманському: ведучий заміж не взяв, але щасливі вдвох

Що відомо про життя популярної телеведучої, Лідії Таран, після розлучення з Андрієм Доманським. Чому зірка "Підйому" не взяв жінку у дружини, навіть після народження дитини та ким зайняте серце знаменитої білявки сьогодні?

Особисте життя Андрія Доманського завжди було приводом для пліток та обговорень. І це не дивно, оскільки знаменитий телеведучий у свої 48 років має аж п’ятеро дітей. Знаменитість не просто багатодітний батько, а ще й знатний ловелас, оскільки спадкоємців він має аж від трьох різних жінок.

Андрій Доманський має п'ятеро дітей від трьох різних жінок
Андрій Доманський має п’ятеро дітей від трьох різних жінок

Проте є одна екс-обраниця Доманського, за історією кохання яких слідкувала вся країна. Після розлучення з першою дружиною Андрій вже активно займався своєю кар’єрою на телебаченні. Саме на знімальному майданчику він і познайомився з ефектною білявкою, журналісткою та ведучою ТСН — Лідією Таран. Елегантна красуня швидко закружила голову колезі та вони почали зустрічатися. Доволі скоро Лідія подарувала коханому первістка — доньку Василіну.

Лідія Таран з Андрієм Доманським мають спільну доньку Василіну
Лідія Таран з Андрієм Доманським мають спільну доньку Василіну

Здавалося, у сім’ї поповнення і стосунки повинні стати тільки краще. Але, як виявилося, навіть народження дитини не було вагомим приводом, щоб вдягти обручку на руку Лідії. Пара багато сварилася і, кінець кінцем, розійшлися. Андрій довго не холостякував та після відносин з Лідією, нову обраницю таки повів до РАГСу.

Поки Доманський влаштовував своє особисте життя, телеведуча не спішила заводити новий роман, займалася кар’єрою та вихованням доньки. Таран зізнавалася, що для неї стало несподіванкою та великим стресом, коли чоловік пішов. Але шукати заміну Доманському знаменитість не збиралася, присвятивши себе роботі та дитині.

Лідія Таран після розлучення з Доманським присвятила себе кар'єрі та вихованню дитини
Лідія Таран після розлучення з Доманським присвятила себе кар’єрі та вихованню дитини

Колись у мережі пліткували, ніби то Лідія Таран одружується з іноземцем. Але жодних доказів існування заморського чоловіка не було знайдено. Після розлучення з Андрієм пройшло понад 10 років, але зірка ТСН й досі не знайшла гідного кандидата на своє серце і залишається незаміжньою жінкою.

Нагадаємо, що Лідія Таран у вересні цього року відсвяткувала своє 45-річчя.

Схожі статті