У стильної Першої леді Олени Зеленської з’явився новий фаворит: він просто пушка і на попередників не схожий

Кожен публічний вихід дружини президента Олени Зеленської можна порівняти з показом мод десь у Мілані — її гардероб продуманий до дрібниць. Варто лише поглянути, як нещодавно перша леді з'явилась в елегантному костюмі та ще й у компанії гарного хлопчика.

Бути першою леді завдання не з легких, але Олена Зеленська справляється із ним відмінно. Зараз важко уявити на її місці когось іншого, адже так гордо і з усмішкою говорити на серйозні теми може тільки вона. Увагу також привертають її образи на заходах. Всі звикли вважати, що діловий стиль це нецікаво, але дружина президента доводить зворотнє.

На заході під назвою “Скажи чесно, ти як?” за участі ЮНІСЕФ, МОЗ, ГО “Безбар’єрність”, де з молоддю обговорювалися проблеми емоційного стану та психічного здоров’я під час постійного стресу у сучасному світі, Олена Зеленська постала у дуже трендовому образі.

Олена Зеленська на офіційному заході

На серйозні теми вона говорила у жіночному костюмі пісочного кольору та класичного крою. Однобортний оверсайз жакет з чіткою лінією плеча на мінімалістичну чорну водолазку та прямі широкі штани зі стрілками дуже виграшно виглядали на дружині голови держави. Довершили образ чорні гостроносі туфлі на підборах та мініатюрні сережки-пусети.
Макіяж максимально натуральний, аби не відволікати увагу від дискусій: свіжий рум’янець, нюдові тіні та акцент на очі у вигляді непомітних стрілок, які зробили погляд більш виразним. Волосся підкручене та зібране на потилиці у пучок, акцентуючи увагу на шиї жінки.

Новий стильний образ від Олени Зеленської

Таку красуню не міг не помітити і імпозантний кавалер, зірковий джек-рассел-тер’єр пес Патрон. Хоч хутряний та хвостатий, та все ж чоловік, він зміг вкрасти серце першої леді та побувати в її обіймах під спалахами фотокамер. Патрон частий гість на світських заходах, знає, як себе поводити із верхівками держави. Тому він поважно склав лапки на руки Зеленської та покірно позував для світлин.

О
Олена Зеленська з псом Патроном

Нагадаємо, Олена Зеленська не була публічною особою до початку президентських виборів у 2019 році, раніше вона працювала сценаристкою в студії “Квартал-95”.

Схожі статті