Дружина Бєднякова Настя Коротка, яка нещодавно народила другу дитину, пожалілась на материнство: “Не вивожу я”

Бути мамою завдання не з легких, особливо мамою двох. Про це дізналася дружина Андрія Бєднякова, Настя Коротка, адже нещодавно народила вдруге. Ведуча в соцмережах розповіла що встигає, а що — ні, та як їй живеться у новому статусі.

Анастасія Коротка — ведуча тревел-шоу “Орел і решка” та актриса гумористичної передачі “Жіночий квартал”, яка минулого місяця вдруге стала мамою. З чоловіком, ведучим Андрієм Бєдняковим, вони одружилися в 2014 році, а вже в 2015 у них з’явилась донька, яку назвали Ксенія.

У вересні цього року Настя Коротка поділилась радісною новиною — вони з коханим вдруге стануть батьками, а в жовтні на світ з’явився новонароджений син, на ім’я Остап.

Родина Насті Короткої та Андрія Бєднякова

Зараз зіркове подружжя перебуває нарізно, так як ведуча виїхала у США, тому Андрій Бєдняков ніяк не може допомогти із дітьми своїй дружині — з усіма негараздами доводиться справлятися самостійно. І хоча материнство це радісна подія, однак, проблем підкидає неабияк багато. Саме про них і розповіла Настя Коротка у своєму Інстаґрам-акаунті в сторіз.
Раніше вона вже писала, що “щаслива мамка охє***ає”, але цього разу вирішила задовольнити цікавість шанувальників у рубриці “питання-відповідь”.
В Інстаґрам-сторіз допитливі підписники запитували в Короткої, як вона все встигає з немовлям на руках, та, яким чином їй вдається осилювати виховання двох дітей. Багато хто виражав захоплення уміннями ведучої, але вона хутко розвіяла всі ілюзії.

Материнство Насті Короткої

Знаменитість чесно відповіла, що декрет дається важко, що вона нічого “не вивозить” та ледь встигає почистити зуби та прийняти холодний душ. Настя також пожалілась, що вже довго не робила манікюр та навіть знайшла у себе сиве волосся, хоча і “такої підстави не очікувала”.

Радість материнства для Насті Короткої

Але все ж додала, що з народженням дитини народжуються і сили на неї.
Шанувальники поцікавились і долею старшої доньки подружжя. Виявилось, що Ксенія дуже чекала на малечу і зараз не випускає його з рук, хоча і є трохи ревнощів.

Нагадаємо, ведуча Настя Коротка народилась у Донецьку, а згодом із родиною переїхала до Маріуполя.

Схожі статті