У пишній корсетній сукні з фатою: Ані Лорак показалася в образі нареченої-Мальвіни – кому така дісталася?

Фанати Ані Лорак бачили безліч образів співачки, і багато з них були присвячені весільній тематиці. Хоча зірка виходила заміж всього раз у житті, весільних суконь вона приміряла безліч.

Ані Лорак завжди мала висококваліфіковану команду піарників та менеджерів, які влаштовували їй розкішні фотосесії, зйомки та промоушен-ролики. Зокрема, артистка досить часто з’являлася перед своїми фанатами у весільних образах.

Ані Лорак показалася в образі нареченої

Справжнім бумом весільних білих суконь для співачки став період, коли вона виходила заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Кароліна з’являлася у весільних сукнях у різноманітних глянцях та в інтернет-виданнях.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак показалася в образі нареченої

І хоча інтернет пам’ятає абсолютно все, далеко не всі кадри, які були відзняті 10 років тому можна знайти у відкритому доступі.

Виключенням стала розкішна фотографія Ані Лорак у блакитній весільні сукні з пишною спідницею та фатою. Можна помітити, що макіяж артистки виконаний в її улюбленому стилі, в якому вона не зраджувала багато років.

Ані Лорак показалася в образі нареченої

На тлі можна помітити, що поруч зі співачкою знаходиться ще одна жінка, яка вдягла пишну білу сукню. Тож можна припустити, що мова йде про показ весільних мод, на які часто запрошуються моделі-зірки.

Варто віддати належне, що Ані Лорак дійсно пасує весільна сукня, і це вельми іронічно, що у своєму житті Кароліна виходила заміж лише раз.

Нагадуємо, що 4 роки тому співачка розлучилася зі своїм єдиним чоловіком Муратом. Офіційною причиною розставання стали численні зради зі сторони турецького обранця. Пара спочатку прожила окремо понад 2 роки і тільки після цього прийняла рішення розійтися офіційно. Спільна дочка подружжя залишилася жити разом з зірковою матір’ю. Зараз спадкоємиці Ані Лорак Софії вже 11 років.

Схожі статті