Катерина Репяхова провела вихідні у компанії симпатичного чоловіка: розкрила секрет кольору волосся синочка

В Мережі дружину Віктора Павліка Катю Репяхову часто засипають повідомленнями, що її син Мишко зовсім не схожий на зіркового батька. Цього разу вона не витримала і показала загалу, на кого дійсно схожий маленький Михась.

Дружина Віктора Павліка та за сумісництвом молода мама Катерина Репяхова завжди радо ділиться подробицями особистого життя зі своїми підписниками. Не виключенням став і цей раз. Дівчина поділилась деталями поїздки до брата та показала, як провела час у сімейному колі, воднораз виклавши у своєму Інстаґрам-акаунті архівні фото з родичем.

28-річна блогерка Катя Репяхова, після проведеної у сестри в Ізраїлі відпустки, цими вихідними вирішила завітати до старшого брата. Вони із маленьким синочком цікаво провели дозвілля разом із дядею Мишка: гралися, розважалися, а маленький племінник навіть отримав незвичайну іграшку в подарунок.

Міша з братом Каті Репяхової

Вірогідно, що це був день спогадів, адже після Репяхова поділилась у своєму Інстаґрамі світлинами, де вони разом з братом зараз та в дитинстві, додавши до опису лаконічне: “Брат”. Також у підписі вона відмітила, що її син Михасик успадкував своє біляве волосся від дядька.

Серед фото є ті, на яких можна побачити дружину Віктора Павліка ще маленькою поруч з братом та їх маму, на яку Репяхови дуже схожі. Також одразу зрозуміло, що та брат дуже близькі упродовж всього життя, адже на всіх світлинах вони усміхнені та обіймають одне одного — від дитинства до сьогодення.

Маленький брат Каті Репяхової

Шанувальники в коментарях одразу почали виражати своє захоплення:

  • “Комплімент вашій мамі. Яких гарних дітей вона виховала. Мені дуже подобається ваша родина.”
  • “Гарна дружна у вас родина, брат схожий на маму.”
  • “Гарні, дуже гарні!”
Катя Репяхова з братом та мамою

Відомо, що брата Катерини Репяхової звати Роман. Мешкає родич у місті Дніпро та займається волонтерською діяльністю.

Нагадаємо, Катерина Репяхова з сином та її мама в жовтні відвідали сестру блогерки, яка разом з родиною мешкає в Ізраїлі.

Схожі статті