|
21.11.2022 20:35

Оскар Кучера розкритикував Аллу Пугачову після її переїзду з росії за Галкіним: “Не стала справжньою людиною”

Відомий актор Оскар Кучера, який так і залишився прислуговувати "російській імперії", вирішив висловити свою суб'єктивну думку щодо адекватної позиції Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна.

Тривалий час Пугачова взагалі не коментувала загарбницьку війну в Україні, яку розв’язала рідна для неї росія. Але її чоловік Максим Галкін з самого початку активно висловлював свою позицію та збирав кошти на допомогу українським військовим та постраждалим. Та сама ж Примадонна певний час трималася осторонь публічних заяв. Але крізь пів року все ж таки висловила свою думку, щодо ситуації, чим обурила російських екс-колег.

Оскар Кучеоа висловився про Пугачову

Так, прихильник російської агресії актор Оскар Кучера вирішив висловити своє обурення щодо, некоректних, на його думку, слів Примадонни. Він зазначив, що все життя на його стіні висів плакат Пугачової й вона була для нього прикладом. Він завжди поважав співачку як особистість, адже жінка завжди здавалась йому дуже мудрою. Та тільки не на цей раз.

“Я вам присягаюсь, Алла Пугачова мене просто вбила. Вона так довго тримала нейтралітет, попри дії її чоловіка, які речі він казав, це жах. Але вона залишилась для мене людиною, я звісно розумів, що вона поїде за чоловіком, і це нормально, адже вони родина. І я розумію, що їй глибоко начхати на мою думку, проте я скажу. Я дуже сильно її поважав, але коли вона висловилась про росіян, про те, що ми холопи й раби, у мене зі стіни впав її плакат.Виходить, вона стільки років виступала для рабів, ну що ж, добре” – висловився Оскар.

Оскар Кучера висловився про Пугачову

Також артист сказав, що він не поділяє думку Примадонни та вважає, що “людиною вона так і не стала”. І взагалі її поведінка здається актору дуже непристойною та не відповідає рамкам інтелігентності.